19 Mayıs 2013 Pazar

Maybelline - 190 Numara Brilliant Cherry Ruj



Merhaba Sevgili Okurlarım,
Maybelline'in bu serideki rujlarını inanılmaz seviyorum. Bende şuan iki rengi var ama muhtemelen elimdeki rujları azalttığımda bir rengini daha alacağım. Daha önce 255 numarasını tanıtmıştım. Aşağı yukarı aynı özelliklere sahipler renkleri dışında (:

Bu serideki rujların genel özelliklerinden bahsetmem gerekirse ilk olarak inanılmaz satin bir yapıdalar. Yumuşacık sürümleri var. Kullanmadan önce lip balm sürmeye gerek kalmıyor. Dudak çizgilerini aşırı belli etmiyorlar. Hani illaki belli oluyor ama çizgilere dolmuyor ruj. Dudakları kurutmuyor aksine nemlendiriyor bile diyebilirim. 

Rengi için ise isminde geçtiği gibi parlak vişne renginde değil bence tamamen şeker pembesi bir rengi var. Aşağıdaki iki fotoğraf ışık farklılığından dolayı farklı çıkmışlar her iki fotoğrafta flaşsız çekim lakin birinde güneş vurduğu için daha koyu görünüyor :) 

Ben genellikle mat ruj sevmediğimden galiba ya da sürümü kolay olduğundan bilmiyorum ama satin rujları seviyorum hem parlak hem de pürüzsüz olduklarını düşünüyorum. Bu seriyi de bu yüzden seviyorum ama kalıcılık konusunda maalesef bir hayli kötüler :S Bir şey yer içerseniz anında gidiveriyorlar. Yemezseniz içmezseniz de en fazla 2 saat kalıyorlar. 

Yani özetlersem kalıcılığı dışında başka sorun görmediğim bir ruj, gördüğünüz gibi bir haylide kullandım. Şeker pembesi allıklarımla kombinliyorum genellikle. Bitince tekrar alır mıyım bilmiyorum ama zaten ruj bitirmek yıl aldığı için o bitene kadar ne rujlar alırım ben :P :))

Fiyatını tam bilmiyorum ben alalı çok oldu çünkü ama 15 tl civarında olması lazım emin de değilim :) 

Daha da uzatmadan swatchları bakıp kararı size bırakıyorum.





Gelecek Yazı : Color Me Aseton

8 yorum:

Unknown dedi ki...

Slm :) Maybelline 'in bu serisine bende bayılıyorum özellikle de mango diamonds rengi favorim :) mutlaka denemelisin :)

kozmetikperisi dedi ki...

çok şeker bir rengi var:)

bakimliolmakasktir dedi ki...

@ayşe
selam ayşe, merak ettim şimdi hemen bakıyorum netten swatchlarına (:

@kozmetikperisi
tam şeker pembesi :)))

Ecz.imis dedi ki...

Bende de iki renk var bu seriden. Renklerini çok seviyorum. :) Ancak sürdüğümde dişlerime çok fazla bulaşıyorlar, o yüzden son zamanlarda kaçınmaya başladım sürmekten. :(

bakimliolmakasktir dedi ki...

aa ben hiç öyle sorun yaşamadım :) az sürüyorum ben genelde ondan galiba (:

j.d. dedi ki...

Ne tatlı bir rengi varmış yada dudaklarında güzel durmuş ^^

bakimliolmakasktir dedi ki...

@j.d
teşekkür ederimm :) rengi tatlı rujun cidden =)

Unknown dedi ki...

maybelline rujlarını bende cok seviyorum sevgili görümcem kanadada maybelline fabrıkasında çalışıyor bi çanta makyaj malzemesı getırdı bana