30 Nisan 2013 Salı

Aylığım (2)

Merhaba Sevgili Okurlarım,
Daha önce bir yazımda kozmetik azaltma veya bitirme projesi olarak aylık belli ürünleri seçeceğimden ve her hafta düzenli olarak bu ürünleri sık sık kullanacağımdan bahsetmiştim. Geçtiğimiz ayın ürünlerini görmek isterseniz linke tıklayabilirsiniz. Ben bu yöntemi sevdim gerçekten bazı ürünlerimde gözle görülür azalmalar oldu. İnanın normalde olsa aklıma gelipte kullanmam ya da elim gitmez ama böyle yapınca zaruri kullanılıyor =) Her ay değişiklik yapmamdaki sebep ise ben çok sıkılgan bir insanım aylarca bitsin diye aynı farı aynı allığı kullanamam o yüzden (: Bakalım bu ay neler var kara listemizde.



1) Nivea Deodorant : Yazısını yazmıştım okumak isteyenler tık tık. Ben sevemedim alerjisi olan biri olarak beni çok boğuyor bu tarz ürünler ama bitirmek istiyorum. Bitince tekrar almayacağım. Baharda geldi camı açıp karşısında sıkıyorum yoksa ölebilirim :S

2) Bargello 134 No Açık Parfüm : Yine yazısını yazmıştım okumak isteyenler tık tık. Ben bu parfümle özdeşleştim bence çok seviyorum ve çok yakışıyor tenime bittikçe alacaklarımdan zaten Bargello olmasa da Parfümevinden aynı kokuyu istemiştim bitince ona geçeceğim :) 

3) Avon Parlaklık Veren Saç Spreyi : Geçen ayda vardı bu sprey kara listede bitmiyor arkadaş nefret ettim resmen ama inat bu ya bitircem :)



4) Alessandro Fresh Up Lip Gloss : Bu lip gloss aslında çok güzel VC den çıkmıştı ama pek kullanamadım gloss sevmediğim için zamanıda geçiyor bari biraz azalsın dedim ve kullanmaya başladım :) Yazısı için tık tık

5) Avon İncredible Kırmızı Ruj : Sanırım artık üretilmeyen bir ruj arkadaşım hediye etmişti biraz fazla bulaşıyor. Kırılmasa belki bitiremezdim ama gördüğünüz kadarı kaldı bu kez bu ruj bitecekkk :)) 

6) L'occitane Narin Şakayık Çiçeği Dudak Balmı : Aslında bu ay başka bir dudak balmı seçecektim ama kullanım süresi geçiyor diye kıyamadım bu ayada bunu koydum önümüzdeki ay değiştiricem ama :) Kırmızı ruj öncesi nemlendirici olarak kullanıyorum.

7) Essence Gri Jel Eyeliner : Emily gri göz kalemini sürmek daha kolay gelince buna pek elim gitmiyor. Kenarda köşede kurumasına gönlüm razı gelmedi =)

8) Flormar Siyah Göz Kalemi : Kararlıyım bir tanede olsa siyah kalem bitireceğim :) diğerlerine de sıra gelsin dimi ama.

9) Emily 105 No Kahverengi Göz Kalemi : Bunu da sürümü sert diye unutmuşum bir köşede ama ayıp etmişim çok güzel duruyor gözlerimde :)

10) Emily 207 No Dudak Kalemi : Kırmızı ruj koyunca kalemide olsun dedim fotoğrafa eklemeyi unutmuşum ama :)

11) Essence I Love Extrem Likit Eyeliner : Yeni likit eyeliner lar denemek istiyorum o yüzden bitsin bu =) 

12) Avon True Color Olive Göz Farı : Yıllar evvel almışım atmışım bir kenara bitiremesem de israf olmasın dedim bu ay biraz kullanayım bakalım =) 

13) The Balm Hot Mama Allık : Allıkları genellikle alış sırama göre seçiyorum :) bu denk geldi kahve kalemle de kombinlerim dedim allık bitirmek istiyoruuumm =))) Yazısı için tık tık



14) Fraternikus Bacak Losyonu : Offf azalmıyor buuu :) Çok ağır yapılı bir ürün haftada bir gün bitene kadar kullanmaya devam maalesef.

15) Sweet Snuggles Krem : Bu kreminde kokusu biraz ağır fazla tatlı geliyor bana bitireyimde çantam için sıra bekleyen kremlere yelken açayım artık :)


Evet bu ay ki seçimlerim bu şekildeydi :) Önümüzdeki ay yine kenar köşede kalan ya da bitmesini istediğim ürünleri hiç geciktirmeden yazmaya çalışacağım :) İnanın o kadar çok şey yazmak istiyorum ki ama bir türlü fırsatım olmuyor. Biriktikçe birikti istediğim yazılar artık yarın bir kaç post birden yazacağım olmadı :) Beklemede kalın (:


Gelecek Yazı : İnstahafta # 1 

9 yorum:

Herseydenbirtutam dedi ki...

Ben de gözümün önüne bir yerlere koyuyorum ürünleri:)Gördükçe kullanayım da bitsin diye.

bakimliolmakasktir dedi ki...

ben de böyle seçince gözümün önüne koyuyorum yoksa unutuyorum diğer türlü gözümün önünde bile olsa =))

Unknown dedi ki...

Sanırım benim de elimdekileri bitirmem için böyle projelere ihtiyacım var yoksa bir gün toplayıp hepsine çöpe yollayacağım..

http://kozmetikcicileri.blogspot.com/

Makyaj Tutkusu dedi ki...

Vay vay vay, neler secmissin öyle, bayildim kuzum! :-)
Insallah hepsi olmasa da cogunu bitirirsin, inaniyorum basaracaksin!! :-)

makyajlı kareler dedi ki...

bende senin gibi yapıyorum ama ne zaman kullansan makyaj malzemelerinden elim hep başkalarına gidiyor:(

Moda Masalları dedi ki...

çok iyi yapmışsın ya, kıyıda köşede biriken ürünlere üzülüyorum ben de :( Benimde aklımda var böyle bi proje :) bakalım benimki işe yarayacak mı

bakimliolmakasktir dedi ki...

@merve bal
bekleme o zaman canım israf gerçekten yazık verdiğimiz paralara :S

@iheartsu
inşallah kuzum bitecekler var içlerinde azimliyim bitsinlerde kurtulayım dimi ama =))

@makyajlı kareler
en iyisi sürekli kullanacaklarım diye ayrı bir makyaj çantası oluşturunca oluyor canım kesinlikle öyle yapmalısın.

@moda masalları
azmedince bitiyorlar canım bittikçede mutluluk kaplıyor insanı :) en azından yeni alınanlara bahane oluyor =) senin projeni de bekliyorum en kısa zamanda

Adsız dedi ki...

maşallah çok azimlisin gerçekten.bak sen bu fikri söylediğinde benimde aklıma yatmıştı bende hala başlicam ama hala....

bakimliolmakasktir dedi ki...

@çokomell
bence hemen bugün kenar köşede kalnlardan seçim yapmalısın :)