9 Kasım 2012 Cuma

Size 1 Dakikada Saçlarınızı Daha Dolgun Gösterebilirsiniz Desem :)



Merhaba canlarım,
Evet doğru duydunuz size saçlarınızı 1 dakikada daha dolgun daha sağlıklı ve canlı gösterebileceğinizi söylüyorum ve bu işin sırrını anlatıyorum :)

Çok zor değil duşa girerken herhangi bir kabın içine 3 yemek kaşığı elma sirkesi koyuyoruz (Ben kühne almıştım sirkeyi ama fark etmez markası) Saçımızı yıkadıktan sonra en son durulama suyuna bu elma sirkesini ekliyoruz. Kabın içine sirke koyarken sirke suyu köpürtüyor zaten başınızdan aşağı boşaltın ama dikkat edin gözlere kaçmasın yakıyor. Sonra güzelce saçımızı durulayıp çıkıyoruz.

Sonra ne oluyor biliyo musunuz? Saçlar daha dolgun oluyor yağlanma gecikiyor ve canlı görünüyor saçlarınız!!! Hangi şampuan bu kadarını yapabilir ki :) Ben denedim ve sevdim normalde kepeğe  de iyi geliyo diyorlar ama maalesef ben de hiç kepek yokken çok hafif kepek yaptı ama belli bile olmuyor o  yüzden umursamıyorum (:

Denemekten zarar gelmez kızlar bence deneyin sonuçtan memnun kalmazsanız kullanmazsınız. Ama ilk yıkamada bile etkisi gözle görülüyor emin olun :) Deneyenlerden muhakkak yorum bekliyorum.

Not: Fotoğraf google görsellere aittir.

8 yorum:

Tuba Şahin dedi ki...

Mutlaka deneyeceğim canım. Bu ara saç bakımımı çok ihmal ettim:(

Polishist dedi ki...

Bir de saç boyasının kalıcılığını arttırıyor, geç akıyor.

bakimliolmakasktir dedi ki...

@koyukırmızı
canım benim mutlaka denemelisin duşa girerken unuturum dersen bi şişe al banyoya koy ben öyle yaptım bide şurup kaşığı koydum :) ortalama banyo tasının dibini kaplayacak kadar oluyo zaten (: mutlaka denemeni istiyorum :)))

@polishist
aaa bu özelliğini bilmiyordum :) özellikle boya zamanı mutlaka kullanmak lazım o zaman :)

Unknown dedi ki...

Bende deneyecegim en yakın zamanda :)

Adsız dedi ki...

..**benım heb bıldıgım heb denedıgım ıksırdırr ahh sırke ah nelere kadir ıyı gelmediği bırsey yok helalde sırkeden haramda sırkeden yapılıyoR mukemmel bırseydir helE cildee clltteki cıllEre lekelere duzelı kullandıgınız zaman muthiş gelıyoR bılginiZe....**

uur bocee dedi ki...

ilginçmiş ilk defa duyuyorum benim saclarım cok cabuk yağlanıyor bi deniyim bakalım belki care olur

BOŞNAK KIZI dedi ki...

bunu daha önce de duymuştum ama etkili olacağına ihtimal vermemiştim.artık denicem ben de :)

Derya dedi ki...

denemek lazim, dolgun saclara kim hayir diyebilirki..
Sevgiler Derya

MERetROSE.blogspot.de