10 Kasım 2012 Cumartesi

NOB Asetonsuz Oje Temizleme Mendili


Merhaba canlarım,
Aslında son zamanlarda birçok bloga yollanan bu asetonsuz oje temizleme mendillerini görmüşsünüzdür. Bize yollanmayınca biz de kendimiz aldık ne yapalım :)) Ben onlardan önce almıştım zaten kiii (:

Hepimiz oje sürmeyi çok seviyoruz malum ama asetonda tırnaklarımızı mahvediyor. Bunun için asetonsuz asetonlar (o nasıl oluyor bilmiyorum :)) ya da böyle asetonsuz mendiller üretildi. Ben başka marka olarak bir kez flormarı denedim ve beğenmedim ona göre çok çok daha iyi bir mendil. Bir kere kuruma gibi bir sorunu yok. Nasıl yapmışlar içeriğinde ne var bilmiyorum ama bu mendiller inanılmaz yağlılar. Ojeyi çıkardığımda ellerim yağ içinde kalıyor mutlaka yıkamam gerekiyor. Bir yere sürmemek için çaba gösteriyorum resmen.


Kokularına gelirsek ben ilk elmalı olanı almıştım, güllü de hediye geldi :) İkiside gayet güzel kokuyorlar elma ve gül kokusu net şekilde geliyor.

Temizleme performansına gelirsem de aşağıdaki fotoğrafta görebilirsiniz cidden çok iyi temizliyor. Normal asetonla da temizlediğimizde kenarlarda hafiften kalıyor bunda da aynı şekilde. Ayrıca çok çok ince bir mendil olduğu için ojeyü sürdükten sonra düzeltmeleri yaparken de kullanıyorum ben ve bu konuda çok daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Kurtarıcım oluyor diyebilirim.

İçerisinden 30 adet çıkıyor ve bir mendil 10 parmağı da rahatlıkla temizleyebiliyor. Ben bayadır kullanıyorum her gün oje bile değiştirseniz tam bir ay kullanabilirsiniz. Fiyatı ise değişiyor ama ben Bimlerden 3 TL ye alıyorum. Kalmayabilir eğer denemek istiyorsanız acele edin :))

Kısaca yağlı yapısı dışında her şeyinden memnunum ve tavsiye ediyorum.



6 yorum:

Belleeamie dedi ki...

gerekli :)
belleeamie.blogspot.co.uk

Adsız dedi ki...

bir ben sevemedim herhalde bunları ya:( böyle her yeri kirletiyor elinin bilemedim:(

kozmetikperisi dedi ki...

asetonsuz olması iyi,aseton iyi gelmiyor tırnaklara

Adsız dedi ki...

aynen cınım asetonsuz olması ıyı ya gec bıyere altına kagıt falan Koy sıl sonra yıkA ellerını aktıysada altına koydugun seyı aTıver cope gıtsın aseton yasaklanacakdıya ondan bu tarz urunler cok cıkıyor cunku bayağı bayağı zarar veRiyor tırnakcıklarımıza ......

Tuba Şahin dedi ki...

Aslında pratiklik açısından iyi de o yağlı hissi hiç sevmiyorum ben canım ya :s

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.