15 Kasım 2012 Perşembe

Hediyeleşme Etkinliği Hediyelerim :)

Merhaba canlarım,
Bir süredir bilgisayar problemim var ve bir süre daha da devam edecek :S Sorun bitene kadar pek yazı giremeyeceğim galiba ama ihmal etmem sizi merak etmeyinn :))

Bugün canım arkadaşım Koyukırmızımın düzenlemiş olduğu hediye etkinliğinden gelen hediyelerime sonunda kavuştum. Sonunda diyorum çünkü pazartesiden beri anlara merkez ptt de bekliyordu getiremediler bir türlü her neyse kavuştum ya yeter bana :)

Bu hediye etkinliğinde benim eşim Makyaj cadısı idi. Ben de onun hediyelerini geçen hafta yollamıştım :) Çok şükür ikimizde sağ salim hediyelerimizi almış olduk. 


Paketi görünce baya şaşırdım açıkçası bu kadar büyük bir paket beklemiyordum.Kendisi rahatsız olduğu halde gayet hoş ve dolu dolu bir paket hazırlamış bana. Açtıkça açtım bir sürü şey çıktı pek bir heyecanlandım :))


Güzel bir makyaj çantası ve küçük bir çanta vardı kutumda. Her ikisini de kullanacağım :)) Özellikle siyaha bayıldım çantamda taşımayı düşünüyorum (: Bu arada fotoğrafta pek belli değil ama ortada duran pigment far MAC ve bu benim ilk MAC ürünüm buna ayrıca çok çok sevindim. Maske ve tester seven biri olarak bir sürü ürünüm oldu hepsinide kullanacağım :) Stilla farın renkleri de ayrı güzel o başka bir yazıda gelecek :) Yüzüklerim ve kolyemde ayrıca çok şıklar :) Duş kremi vücut losyonu sabunlar banyo tuzu derken benim için gerçekten çok çok güzel bir etkinlik oldu :)


Çikolatalarımı da unutmamak gerek yabancı bir marka hemen yedim bi tane :)) Öncelikle bu etkinlik için canım arkadaşıma teşekkür ediyorum. Ve tabii bana bu hediyeleri gönderen Makyaj Cadısına da ayrıca teşekkür ediyorum :)) Çok çok eğlenceli ve güzel bir etkinlik oldu benim için yeni bir etkinlikte ben yapacağım beklemede kalın :)))

6 yorum:

Gurme Şirine dedi ki...

çok cici hediyeler gelmiş :)))
güle güle kullan ve güle güle ye canım...
öptüm...

Unknown dedi ki...

Harika hediyeler gelmiş sanaa. İyi günlerde kullan canım :)

Şepşeker dedi ki...

hepsi çoook güzel , iyi günlerde kullan ;-)

Tuba Şahin dedi ki...

Hediyeler çok güzel canım benim. Güzel günlerde kullan =))

Adsız dedi ki...

oh oh hayırlı olsun kız hem yakın arkadaşın hem hedıyelerın var torpıllisin hıı :)
bıde bana geLse hedıye ama hıc kazanamıyrm ben üü haksızlık gıbı gelıyor bana ama nysee
:((

bakimliolmakasktir dedi ki...

@gurme şirine
teşekkür ederim canım daha iyisi senin olsun :)

@çağla
teşekkür ederim tatlımm :))

@şepşeker
teşekkür ederimmm :)

@koyukırmızı
teşekkür ederim canım benimmm snn sayende :))

@matruşka
ben de pek şanslı değilim o konuda o yüzden böyle karşılıklı hediyeleşme etkinliklerine katılıyorum hep :)