6 Kasım 2012 Salı

Flormar N007


Merhaba canlarım,
Biliyorum bir oje blogu değilim oje bloggerlar kadar da güzel oje süremiyorum ama ben de oje sürmeyi çok seviyorum. Sürmüşkende bir iki fotoğraf çekip blogumda sevdiğim renklere yer vermek hoşuma gidiyor. Belki görüpte beğenen olur gider alır belli mi olur :)


Ojemin rengi muhteşem bir Neon yeşil. Flormar'ın bu neon serisi ojelerinin çoğu rengini seviyorum ben. Bu yeşilde gayet hoş tam bir yaz rengi benim içimi açıyor. Sürümü kolay yalnız tek katta renk vermiyor. En az 2 kat sürmek gerekiyor bu renge ulaşabilmek için ama sürünce de gerçekten şişedeki rengi veriyor bu açıdan başarılı bence.


Güneşte ya da çok aydınlık ortamlarda tırnak çizgilerini belli ediyor maalesef. Biraz fazla sıvı bir oje nasıl deyim bence suyu fazla kaçmış :D Fırçanın sapına baksanıza ne kadar şeffaf halde oje tutmamış hiç :S Ne kadar yoğun olmasa da problem değil sadece 2. katta renk tam oturuyor ben de zaten bütün ojelerimi muhakkak 2 kat sürerim :) Kuruma hızı normal geldi bana. Kalıcılığı hakkında bilgim yok maalesef.


Son olarak gördüğünüz gibi harika bir neon yeşil oje seven blogların çoğunda var sanırım. Alışılmış bir renk olmasada benim gönlümğ fethetti :) Fiyatı 2 TL her yerde satılıyor.

6 yorum:

Unknown dedi ki...

Anneeeem yazıya öyle bir giriş yapmıssın kii kıyamam ben tabi ki sür, oje sürmek seninde hakkın diye gecirdim içimden :)))

Bir Minik Bir Minnoş dedi ki...

Tırnağını seveyim :)

Belleeamie dedi ki...

zumrut yesili kadar guzel bir renk varmidir ...
takibindeyim :)
belleeamie.blogspot.co.uk

Tuba Şahin dedi ki...

Ben de çok severek kullanıyorum bu rengi canım. Bizim herseyimiz aynı ki =))

bakimliolmakasktir dedi ki...

@çağla
canım benim yaa çok mu ajite yapmışım :D kötü hissettim şimdi bak amaan olsun süreyim ben de dimi :)))

@rimellikız
kuzumm çok sağollll :)

@belleamie
kesinlikle çok asil bir renk :) teşekkürler hemen geliyorum ben de ziyaretinize :)

@koyukırmızı
kuzum benimmm bu ojeyi zaten önce senden gördüm de aldım :) ekürü mü olduk biz neyyy :)

Adsız dedi ki...

çok güzel neşeli.enerjık bır rengı vAr canm gule gulE kullanman dılegıylE....