7 Kasım 2012 Çarşamba

"Bugün Benim Günümmüş"





Merhaba canlarım,
Evet bugün benim doğum günüm. Hergünkünden çokta farklı olmayan bir gündü benim için :) Mum üflemedim üflesem de pastaya sığmazdı mumlarım :D aslında çokta yaşlı değilim sadece üzeirmdeki yükler fazla! 24 ü devirdim bugün itibari ile... Aslında çok kişi gibi benim içinde doğum günüm çok özeldir hatta eskiden kasım ayının tamamını özel geçirmek için çaba sarf ederdim. Lakin bu sene öyle olmadı nasipse seneye çok daha güzel olacak... Mum üflemesem de doğum günüm diye en sevdiğim pasta olan pötiförlerden (ben meyveli ekler diyorum) aldık ve rejimi bozdum bir sürü yedim (:

Çok sevdiğim dostlarımla telefonda konuştum ailevi sorunlarım dolayısıyla pek telefonda konuşamam. Bugünde resmen kaçak göçek konuştum. İnsanın doğum gününde bile bu durumda olmasına sebep olan bir ailesi olunca doğum günü gelmiş geçmiş pekte belli olmuyor. İşte dediğim gibi dostlarım hep vâr olsun ve iyiki varlar beni yalnız bırakmadılar. Atanınca inş daha güzel doğum günlerim olacak diye umud ediyorum.

Benim gibi doğum günü bugün olanların doğum günü kutlu olsun diyorum. Allah hayırlı uzun ve güzel ömürler versin hepimize. Buruk bir doğum günü yazısı oldu farkındayım ama öyle geldi içimden öyleyim çünkü :S Duanıza ihtiyacım var canlarım öpüyorum hepinizi...

17 yorum:

Irmak dedi ki...

Doğum günün kutlu olsun :)
Daha sonraki yıllarda daha iyi doğum günlerin olur inşallah :)
Kpss'ye mi hazırlanıyorsun? Ben de hazırlanıyorum yani çalışıyorum :)

morpuanlıpembeçorap dedi ki...

iyi ki doğdun...doğum gününü yürekten kutluyorum..inşallah dileklerin kabul olur? atanınca demişsin merak ettim?

Unknown dedi ki...

Sıkma sen canını. Bugün senin günün kim ne düşünürse düşünsün. Bugün sadece sana özel. :) İyi ki dogdun, iyi ki varsın ! :)

Adsız dedi ki...

nice mutlu ve huzurlu yillara:)

guzelliknehri dedi ki...

Canım doğumgünün kutlu olsun,hayırlısıyla gönlünden geçen ne varsa beklediğinden de güzel, iyi şekilde olsun. İyi dileklerin için de teşekkürler, inşallah herkes mutlu olsun. Bu sene buruk olsa da bundan sonra hep mutlu olursun inşallah.

bakimliolmakasktir dedi ki...

@ırmak
teşekkür ederim canım evet kpss ye çalışıyorum ben de kendi çapımda (: dersaneye gitmiyorum bakalım ne kadar olursa geçen seneki bilgilerimden :)

@morpuanlipembeçorap
teşekkür ederimmm :) evet atanınca inş ailemden uzaklaşmış olucam özgürlüğüme kavuşcam :)) edebiyat öğretmenliği mezunuyum bu yıl mezun oldum puanım düşüktü seneye kaldım :S

@çağla deniz
canım benimmm ne olursa olsun ben de onlara inat tüm arkadaşlarımla konuştum bugün :) kısa da olsa çok değerli oldu çok mutlu oldumm. Tekrardan teşekkür ederim sana da :)

@fulya
teşekkür ederim canım :)

@güzelliknehri
teşekkür ederim canım hep beraber inş ne güzel dua ettin bana öyle allah razı olsun..

neyapsam? dedi ki...

Canım doğum günün kutlu olsun :). Bundan sonra inşallah hep istediğin günü günlerin olsun...
nice mutlu yaşlara :)

bakimliolmakasktir dedi ki...

canım benimmm teşekkür ederimmm :) inş gelir o günler öyle çok ihtiyacım var ki :S

Adsız dedi ki...

boşver be canım alısdım bende artık bı beklentım yok benmkıde kasım 25 De oyle pasta alıpta kutlayan yok hc bızımkılerden annem hatrlar bı dogum gunumu okDar son5-6 yıldır buruk bıR sekılde geçiyoR ..:(
Dogum guNun çOK kutlu mutlu olsun *niCE mutlU,neşeli,aşklı seneleRE** umarım yeni yılını mutlu geçirirsin sıkıntılarını atlatırSın inşallah senın için güzel bir yıl olması dileğiyLe......
**seVgilEr...*

OcecikleriminYeri dedi ki...

Mutlu yıllar o zaman sanaa :)

Gurme Şirine dedi ki...

canım benim doğum günün kutlu olsun...
nice mutlu yıllara inşallah...
sevdiklerinle beraber...

iyiki doğdun :)))

Tuba Şahin dedi ki...

Canımm benim iyiki doğdun iyiki varsın. Sevdiklerinle birlikte nice nice çookk mutlu yıllar geçir hep canım =)

Sen sakın üzme kendini tatlım benim biz senin doğumgününü birlikte de kutlayacağız. Mumlarını üfleyeceksin ve pastanı da keseceksin rejimi birlikte katledicezz =))

Artemis-Tanrica dedi ki...

Bbebegımmm bu aralar nete gıremıyorum :( Özür dilerım gec gordum mesajını :( İyiki dogdun melegımmm benım .)

Polishist dedi ki...

Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara, umarım en kısa sürede hayallerine kavuşursun:)

Belleeamie dedi ki...

mutluuu yillarrr,
resime pek takilmicam yoksa diet felan kalmicak :D

Tannesi dedi ki...

Doğum günün kutlu olsun. Bu seneyi böyle buruk kutlamana üzüldüm. Dilerim gelecek sene her şey istediğin gibi olur. Hatta her şey istediğin gibi olmaya, bu geceden de başlayabilir. :)
Güzel ve mutlu bir yaş diliyorum.

bakimliolmakasktir dedi ki...

Hepinize çok çok çoooooooooook kocaman teşekkür ediyorum canlarım benim ne güzel destek oldunuz bana inanın acayip mutlu oldum ve karar verdim ne kadar buruk olsa da sabredip en güzel şekilde geçireceğim bu yılımı :) hepinizi gerçekten kalbi olarak seviyorum dilde değil :) çok çok çok sağolun iyi ki varsınız ve yanımdasınız