1 Kasım 2012 Perşembe

Bitenler 4


Merhaba Sevgili Okurlarım,
Bir bitenler ve katledilenler postu ile karşınızdayım. Aylık bazen pek bişey bitmediği için 8 10 üründe bir bitenler yazısı yazacağım artık :)
 
 
1)Avon Çilekli Banyo Köpüğü: Kokusu inanılmaz sentetikti çilek kokusunu seven biri olarak bu köpüğü hiç ama hiç sevmedim. Köpürmesi temizliği idare ederdi. Ama banyo köpüğü açısından yetersizdi 3 kapak küveti köpürtür diyordu ama yalan :) Bir daha alacağımı sanmıyorum.

2)Schwarzkopf Schauma Saç Kremi: Bu kremi kullandıktan sonra fark ettim ki durulanan saç kremlerini daha çok seviyorum ve daha çok işe yarıyor. Kendisi sevdiğim bir arkadaşımdan hediye idi. Almanyadan gelmişti onlara da tekrar isteyebilirim :) Çok artısı yoktu ama saçım kolay taranıyordu fena değildi.

 
3) Bepanthol Vücut Losyonu:  Yazısı için tık tık. Kısaca özet geçersem dağıtması yedirmesi biraz zordu ama güzel bir üründü sevmiştim denk gelirsem tekrar alabilirim ama uzunca bir zaman kullancağım vücut losyonum mevcut olunca baya var tekrar almama :)

4)Yves Rocher Zeytinyağlı Vücut Sütü: Ennnn sevdiğim Yves Rocher ürünü bu bana hediye idi. Tam boyunu enn kısa zamanda alacağım. O zaman uzunca yazacağım :)

 
5)Benri Disk Pamuk: Bu pamuğu kaçıncı bitirişim bilmiyorum yedeği hazır :)

6)Sensodyn Tam Koruma: Köpürmüyordu bu macun, değişik bir tarçın tadı vardı. Cık sevemedim Sensodyn markasını seviyorum ama cık bunu sevmedim.

7) Oral B Diş Macunu: Öylesine bir fırçaydı miadını doldurdu ve çöpe gitti.

 
8) Nivea Lip Balm: Bunun tamamını ben kullanmadım ama niveanın en iyilerinden biri buydu bi tane daha var şuan evde onu sevmedim :S Bu da bitmiş atmayı unutmuşum bugün çöpe gitti :)

9) Vichy 50 Faktör Güneş Kremi: Tarihi dolalı yıllar oldu dolapta unutulmuş katlettim gitti :)


10) Flormar Üzüm Çekirdeği Yağlı Aseton: Bu asetonu kokusunu temizlemesini her bişeyini pek seviyordum bitti yenisini almak için elimdekilerin bitmesini bekliyorum :)

11) Ritüel de Beaute Burun Bandı: Yazısı için tık tık. Bu da en sevdiğim burun bantlarımdı pek övmüştüm postumda da hala kullanıyorum bir kutum daha var lakin bitince çok üzülcem yenisi yok çünkü :(

6 yorum:

1Gül - Ahşabistan (Roseone) dedi ki...

Bende bu duş jelinden aldım ama eşarplarımı yıkıyorum kokusunu pek sevmedim şurup gibi kokuyodu :) diş macunu oriflameden optfrefh kullanıyorum memnunum :)

Tuba Şahin dedi ki...

Bir sürü ürün bitirmişsin canım darısı başıma =) Yerlerine yenilerini aldık bile =)

ilke Çevik dedi ki...

Flormar asetonlar benimde favorim. İlk kullandığım buydu. Şimdi pembe ve yeşil olan asetonsuz aseton olanını aldım :)))
Avon'un ürünlerini nadir begenmekteyim, ve bu duş köpüğü benim beğendiklerimden biriydi. Ben kuveti doldurmak için değil de duş jeli olarak kullandığım için memnundum.

bakimliolmakasktir dedi ki...

@roseone
kesinlikle efendim çok sentetik bir kokusu var hiç hoşlanmadım ben de zoraki bitirdim :)

@koyukırmızı
darısı başına kuzum hiç olmadı project pan yap ben zaten bitiriyorum diye yapmadım :) yenilerini aldık valla bu alma işi bitmiyor hiç :)

@melishhe
ben flormar asetonun içeriğine özellikle baktım ama aseton var içinde yok diyorlar ama :S
ben de duş jeli olarak kullandım daha çok ama cidden kokusu ile aramız pek iyi değildi belkide watsons çilekli vücut peelinginden sonra beğenmemiş olabilirim onun kokusu muhteşem bir çilek kokusu !

ilke Çevik dedi ki...

Olabilir:)) O kadar mükemmel bir koku değil.

Şuan da böğürtlenlisi çıkmış sanırım katalogtan kokladım harika geldi kokusu ama duştan sonra kalsa koku birazcık! :))))

bakimliolmakasktir dedi ki...

merak ettim şimdi indirimde denemeye değer :) avonun maalesef hiçbi kokusu kalıcı olmuyo fiyatı ve yapısı güzel ondan dayanamıyorum alıyorum :)