2 Ekim 2012 Salı

Yves Rocher Göz Makyaj Temizleyicisi



Merhaba Sevgili Okurlarım,
Benim Yves Rocher markasıyla tanışmam yeni oldu sayılır 4 ay fln oldu sanırım. Kullandığım kimi ürünlerine hayran kaldım kimi ürünlerini ise hiç beğenmedim. Ortasını bulamadık yani :) Deneye deneye budur dediğim ürünlere kadar seçeneklerimi indirip başka ürünlerini denemeyeceğim sanırım.

Gelelim bu göz makyaj temizleyicisine kendisi hassas gözler için olan bir temizleyicidir. Bu konuda da üzerine düşen görevi yapıyor, gözlerimi yakmıyor buğlandırmıyor. Ama gel gelelim ben bu üründen hiiiç memnun değilim. Bilmiyorum ben mi beceremiyorum kullanmayı, hani normal pamuğa döküyorum siliyorum. Siliyorum siliyorum amaa makyajım çıkmıyor :S Özellikle yoğun rimel sürdüysem siliyorum da siliyorum sonra yüzümü yıkıyorum tekrar siliyorum hala rimel kalıntısı var hatta bir süre sonra çıkarmıyor rimeli siliyorum pamuk hala aynı ama kirpiklerde rimel var hala :S Eyeliner ve siyah kalemi de gözümün altına dağıtıyor, gözümün altı sanki mor mor görünüyor siliyorum geçmiyor. O konuda da vasat geldi bana.

Sadece farı ve normal kalemi güzel siliyor. Bunun dışında kesinlikle vasat bir ürün benim için bir daha asla almam. Kullanıpta memnun kalanlar var biliyorum bana nasıl kullandıklarını yazsınlar lütfen ben de mi bir anormallik var anlayayım :)

Fiyatına da gelirsem indirimsiz 20 lira filandı sanırım %50 indirim vardı ben aldığımda iyiki de indirimle almışım yoksa çok üzülürdüm o parayı verdiğime. Bitsin diye bol bol kullanıyorum vallahi.

4 yorum:

Artemis-Tanrica dedi ki...

Eyeliner temızlemek ıcın ben kulak çöpüne döküyorum bolca oyle kullanıyorum kuşummm sende oyle dene bir .)

bakimliolmakasktir dedi ki...

denerim kuşum ama bu ürün de işe yaramaz cidden çok kötü ya :S

Tuba Şahin dedi ki...

Sephora'nın ya da Bioderma'nınkini öneririm sana canım hatta ben abartıp önce Sephora'nınkiyle temizleyip üstünden bir de Bioderma ile geçiyorum misler gibi oluyor =)

bakimliolmakasktir dedi ki...

valla canım şu elimdekini bir tüketeyim kesinlikle biodermayı istiyorum :) 1 litreye 50 lira çok değil aslında zaten :)