27 Ekim 2012 Cumartesi

Watson's Brightening Body Scrub (Watson's Çilekli Vücut Peelingi)


Merhaba Sevgili Okurlarım,
Aslında çok uzun zaman önce yazmam gerek bir ürünü fotoğraflarını çekmekte geciktiğim için bir türlü yazamadım. Ki yine ben çekmedim fotoğrafları canım arkadaşım koyukırmızı çekti :) Benim ilk kutum bitmek üzere olduğu için ikincisini aldırdım kendisine zaten kullandığım için de o fotoğrafladı ben de yorumlayayım hemen :)


Ben aslında daha önce vücut için hiç peeling kullanmamıştım şuan kullanmadığım o günlere yanıyorum açık ve net! Daha önce başka peeling kullanmadığım için karşılaştırma yapamıyorum o yüzden yorumlarım pek objektif olmayabilir. Lakin benim hissettiklerime gelirsek ramazandan beri kullandığım bu peelinge ilk kullandığım günden beri bayılıyorum. Öyle ki ilk kullandığım gün kapağını açtığımda müthiş bir çilekli sakız kokusu beni benden aldı. Doğal çilek kokusu demiyorum ama yapay sentetik bir kokuda değil tam çilek kokusundan öte çilekli big bubble kokusu var bu peelingde ve ben bu kokuya aşığım! Lifle ya da keseyle uygulamayı tercih etmedim ben ellerimle uyguladım tüm vücuduma. Parça parça alıp bölge bölge ellerimle masaj yaptım.



Ürünün içerisinde gördüğünüz gibi minik tanecikler var o yüzden acıtmıyor kesinlikle uygulama esnasında. Uygulamadan sonra inanılmaz yumuşak bir cilt bırakıyor geriye ve ben o hisse bayılıyorum. Duştan çıkınca nemlendirici sürmeme gerek kalmıyor desem yeridir ha ben alışkanlık yine de sürüyorum çünkü cildim cidden çok kuru. Normal ciltler nemlendiriciye ihtiyaç duymayacaktır. Nemlendirme süresi de en az 2 gün çünkü 2 gün geçtiğinde duşta hala teninizdeki yumuşaklığı fark edersiniz deneyin görün :)


Son olarak ürünün tek olumsuz yanı kutusu alırken su sıçrayabiliyor içine ha bu bana çok sorun yaşatmadı ama tüpte olsa daha iyi olabilirdi ürünü ayarlamak açısından da bu durumda boşa giden üründe çok oluyor.  (çok uzun ve karışık bir cümle oldu farkındayım :) )  Biraz cıvık (sıvı) bir peeling olduğu için de bu şekilde üretilmiş olabilir. Çünkü bir yüz peelingine göre baya baya sıvı bir ürün.

İçerik listesi de aşağıdaki gibi içerisinde paraben vs ürünler var ama bu benim için sorun değil siz de öyle düşünüyorsanız mutlaka ama mutlaka denemelisiniz uygun fiyata güzel bir ürüne sahip olmuş olursunuz. Ürünün fiyatı da 7.99 TL 250 gram. Haftada bir kullanımla ortalama 2.5 3 ay gidebilecek bir ürün. Böyle düşününce baya baya baya uyguna geliyor fiyat :)

Dipnot: Parabeni önemsememin birinci sebebi yıllardır hepimiz bol bol parabenli ürünleri kullanırken birgün biri çıktı paraben kötü dedi hooop herkes inandı yeni ürünler çıktı falan filan önceden kullananlara bir şey olduğunu görmedim ben ayrıca madem paraben zararlı da paraben yerine kullanılan ürün ne biliyor muyuz bence bu işlere akıl ermez :) fazla kurcalamamak lazım ya da tam manasıyla kurcalayıp az ama öz ürün kullanmak lazım. Buna da şuan benim maddi manevi hiçbir imkanım el vermez..


Alttaki fotoğrafı son anda gördüm :S Hemen bununda yorumunu yazayım :) Gerçekten aydınlık veriyor cilde, nazikçe arındırıyor, daha pürüzsüz ve yumuşak bir cilt sağlıyor. Kokusunun kalıcılığı konusunda maalesef yanılıyorlar ama ben bunu kullandıktan sonra bir de duş jeli kullanıyorum köpürmeyince rahat edemiyorum :) o yüzden de kokusu kalmıyor olabilir :)

Çok uzun bir ayzı oldu farkındayım okuyabildiyseniz denemeye karar verdiğinizi düşünüyorum :)


Dipnot2: Farkındayım bayram geçti ama olsun yarında var :) Son anda da olsa hayırlı bayramlar herkese büyüklerimin ellerinden küçüklerimin yanaklarından öpüyorum :)))

11 yorum:

Unknown dedi ki...

Ben kullanmaya karar verdim. Ancak Watson's uzak bize ya uff :( İlk gittiğimde almayı planlıyorum :)

gorgeousofmyworld.blogspot.com

kozmetikperisi dedi ki...

Biliyorum bu peeling'i kokusu çok hoşuma gidiyor:)

Unknown dedi ki...

bende lavantalısını kullanmıstım gercekten cok guzel omzumda sıvılce lekelerı vardı benım ve her dusta rengı belırgın bır sekılde acılıyordu

bakimliolmakasktir dedi ki...

@çağla deniz
evet canım watsonslar bize de çoook uzak olduğu için ben de koyukırmızıya aldırdım bir ara görüştüğümüzde alıcam ikinci kutumu :) hediye etkinliğinde ben sana hediye alırsam bir kutu yollarım (:

@kozmetik perisi
kesinlikle kokusu muhteşem!

@pelin nc
o özelliği hiç dikkatimi çekmedi ama inanırım kesinlikle çok beğendiğim bir ürün bir dahakine de lavantalısını deneyeyim kokusu güzelse :)

Tuba Şahin dedi ki...

Kokusu çok güzelmiş canım yaa. Fotoğraflar için açtığımda koklaya koklaya bir hal oldum. Keşke kendime de alsaydım diyorum şu an =)

bakimliolmakasktir dedi ki...

buluştuğumuzda sana da alırız inş tatlım :)

Adsız dedi ki...

bende senın gıbı hıc denemedım vucut ıcın ama son gunlerde bloglardakı yorumları okudukca cosdum gıdıp alıcam kesınlıkle heveslendım bı :D

Adsız dedi ki...

Bugun Aldım Ve DeneDim. Kesinlikle Cok basarili bir ürün. Ardından nemlendirici kullanmaya gerek kalmıyor.

bakimliolmakasktir dedi ki...

@ADSIZ
kesinlikle harika bir ürün bir kullanan bir daha vazgeçemiyor :)

Adsız dedi ki...

Sweet blog! I found it while surfing around on Yahoo
News. Do you have any tips on how to get listed
in Yahoo News? I've been trying for a while but I never seem to get there! Thanks

Feel free to surf to my homepage - internet payday loans

Adsız dedi ki...

buy ativan ativan recreational uses - what is lorazepam 1 mg equal to