24 Ekim 2012 Çarşamba

Top 5

Merhaba Sevgili Okurlarım,
Geçtiğimiz günlerde blogları gezerken fark ettim ki almak istediğim ürünler birikmiş. Bloglarda okuyorum sonra aa şunuda alayım güzelmiş dediklerimi unutuyorum fln derken sevdiğim güvendiğim blogları gezip bayaca uzun bir alışveriş listesi hazırladım. Öyle ki şuan almama imkan olmayan ama almak istediğim ne varsa yazdım. Sonra düşündüm yazıyorum iyi hoş ama bi yerlerden almaya başlamak lazım :) Onlarca üründen ihtiyacım olan ve indirim durumunda olan ilk 5 i belirledim. Bundan sonra almak istediğim ürünleri ihtiyacım doğrultusunda belirleyip ona göre para biriktirip sırasıyla hepsini alacağım. Böylece hem ihtiyacım olan ürünleri almış olacağım hem de bütçemi ayarlamış olacağım. Aslında bunu yapmamın en büyük sebebi hem işsiz hem de öğrenci olmayan bir birey olmam :) Böyle olunca maddi imkanlar kısıtlı oluyor maalesef mutlaka halimden anlayanlar vardır.
 
Özellikle wish list demedim onlar bana biraz daha pahalı olup aa keşke benim olsa olan ürünler gibi geliyor. Top 5 se öncelikli 5 ürünüm manasında olsun istedim :) Ha bu 5 ürün içinde illaki ihtiyaçlarım öncelikli ama ihtiyaç dışı almak istediğim indirimde olan vs ürünlerde var :) Çok konuştum artık ürünlere geçeyim :)
 
 
 
1.  L'OCCİTANE Narin Şakayık Çiçeği Dudak Balmı - Pembe
 
 
 

Fiyatı normalde 32 TL lakin şuan %50 indirim ile 16 TL ye geliyor. Bunu almamda hem indirimi öncelikle beni cezbetti hem de metal kutuda olması :) Ben evden çıkamadığım için sağolsun koyukırmızım bugün benim için aldı kendisini :) Kampanya devam ediyor haberiniz olsun.
 
 
2. Watsons Brightening Body Scrub
 
 
Tamamen ihtiyaçlar doğrultusunda alınan bir ürün. Zaten kullanıyorum şuan çok memnunum yazısını da yazacağım evdeki bitmek üzere idi :) Fiyatını tam bilmiyorum ama 7 8 lira filan sanırım. Bunu da koyukırmızım aldı bugün bana :)
 
3. Loreal True Match Concealer 04
 
 
Şuan maybelline concealer kullanıyorum ve kokusu değişmeye başladı artık yenisi alınmalı yenisi konusunda da kararım Lorealden yana oldu. Fiyatı 27 TL olması lazım kallavi bir indirim olur inş yakın zamanda :)
 
4. Rimmel London Glam Eyes Smokey Purple 003
 
Rimmel London Glam eyes
 
Bu 4 lü far setini ise bir kaç blogda okudum ve renklere bittiğim için ilk listemin baş rol oyuncularından oldu :) Fiyatı 20 TL.
 
5. Flormar Makyaj Bazı
 
 
Acil bir şekilde makyaj bazına ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Daha önce hiç kullanmadım bunun için uygun fiyatlı bir ürün arıyordum flormar çıktı karşıma :) Fiyatı 25 TL kendi sitesinde.
 
Edit: Flormardan vazgeçtim (: bu posttan sonra birkaç blogda L'Oreal in makyaj bazını gördüm ve memnun olduklarını okudum fiyatı da aynı sanırım böyle olunca karar değiştirdim :) fırsatım olursa aşağıdaki bazı alacağım (:
 
Evet kızlar ürünleri kullananlardan yorumlarını bekliyorum alayım mı almayım mı yerine taviye edebileceğiniz ürünler var mı? İlk iki ürünü aldım sadece imkanım oldukça param biriktikçe diğer 3 ürünü de alacağım. Sizinde almak istedikleriniz var mı içinde :) Nasıl buldunuz Top 5 imi (:
 
Dipnot: Fotoğraflar google görsellerden alıntıdır. Aa bu benim fotoğrafım diyebilirsiniz öyle bir şey derseniz şimdiden özür diliyorum :)

9 yorum:

Unknown dedi ki...

Çok güzel ürünler. Umarım alırsın canım ilk fırsatta (:

gorgeousofmyworld.blogspot.com

kitten dedi ki...

ben de tam bugün loccitane'in menekşeli dudak parlatıcısını ve pembe krem allığını sipariş ettim, umarım güzel çıkarlar :)

bakimliolmakasktir dedi ki...

@çağla
teşekkür ederim canım :)

@kitten
eminim güzeldirler cidden kaliteli bir marka :)

Adsız dedi ki...

Merhaba ben flormarın makyaj bazını aldım ve kullandım ve açıkçası pek memnun kalmadım. silikonlu bir yapısı var (gerçi anladıgım kadarıyla bu bazlarda gerekli bir ozellik =) ama benim cildimde biraz emilme sorunu yaşattı (karma cildim var yanaklar normal t bölgesi yağlı) sürdükten 5 dakika sonra bile sanki hala yüzümde kalıntılarını hissettim ve peçeteyle yüzümü pıtpıt bastırdıktan sonra makyaja devam ettim hep (ama aldım atmaya kıyamadıgımdan kullanıyor muyum dersen evet kullanıyorum)makyaj bazları arasında en hesaplısı bu ama benim gözüm %50 indirim oldugu dönemde the balm'ın bazında. beklemedeyim =)
Burcu

bakimliolmakasktir dedi ki...

@burcu
canım bunu söylediğin çoook iyi oldu ben de tereddütteydim açıkçası emin olamıyordum zaten bu postu yazdıktan sonra bir de lorealin makyaj bazını gördüm o da uygun fiyatlıymış sanırım herkesde memnun kendisinden onu alayım o zaman şimdilik sonra da indirimde the balmınkini alayım :)

Tuba Şahin dedi ki...

Lorealin makyaj bazı çok güzel canım. Makyaj öncesinde yumuşacık yapıyor cildi =)

Adsız dedi ki...

aslında hep para kazanmak ıcın cıkarıyorlar canım bunları yok el peelıngı yok parmak kremi ayak parmagı kremı satıs yabmak ıcın yenı seyler cıkarmak ıcın ne yapcaklarını sasırdı ınsanlaR bosver ne baza falan paRa vercen kremını sur ışde en guzel baz o :DD

bakimliolmakasktir dedi ki...

@koyukırmızı
tam benlik bir şey desene kuzum önümüzdeki aya kaldı ama almam :)

@matruşka
canım ben seviyorum ya kullandıktan sonra da hiç mesele yok israf etmemek lazım ama tabii ki de

Adsız dedi ki...

sen oylE dıyoRsan canım gule gule ıyı gunlerde kullan yha ama kendı ulkelerınde uygun bıze gelınce ateş pahası dayanamıyorum bızı somürmelerine işte bıkac ıyı marka var pahalı öteSilerr ..:&