30 Ekim 2012 Salı

The Balm Hot Mama Allık


Merhaba Sevgili Okurlarım,
Bir sürü önce yazmış olduğum alışveriş postumda üç adet The Balm ürünü vardı görmüşsünüzdür. Aslında öncelikle Cabana Boy allığı yazacaktım istek vardı ama bunu daha çok kullandığım için bunu yazmak istedim. Bir ürünü tam manasıyla kullanıp yorum yapacak hale gelmeden yazmak içime sinmiyor kesinlikle.

 
 

Daha önce The Balm allıklarından kullanmamış biri olarak bu kadar geç kalmış olmama bir hayli hayıflandım ve artık elim sürekli bu ürünlere gidiyor :)

Aslında bu allığı yazmayan blogger kalmadı sanırım hatta bence bu allığı almayan blogger ları dövüyorlar diye düşünüyorum ki gittim ben de aldım :)))) Herkes yazsa da ben de yazmak istiyorum ki almayan kaldıysa gitsin alsın ya da her geçen gün yeni blogger lar ortaya çıkıyor. Ben mesela ilk blog yazarken The Balm diye bir markanın varlığından bile haberdar değildim. Muhakkak haberdar olmayan ya da bir de benden dinlemek isteyenler vardır heralde :)


Hot mamayı ben aslında şeftali tonlarında bir allık almak isterken Gratiste Flormar allıklara bakarken The Balmda da indirim var bakın 3 al 2 öde bence ona da bakın demesi ile gaza gelerek aldım (İçimden The Balmı bilmez miyim been aah ahh diyerek standa gittim) :) Almayı çok istiyordum ama o gün için imkanım yoktu ama işte yine kendimi tutamadım ve aldım pişman mıyım hayııırrr :) Yine olsa yine alırdım :)

Peki neden pişman değilim hemen anlatayım. Ben doğal makyaj yapmayı çok seviyorum ki şu sıralar işsiz güçsüz sadece ders çalışması gereken biri olarak evden nerdeyse hiç çıkmıyorum evden çıksam da bakkala markete alışverişe gidiyorum :D ehh öyle yerlere giderken de abartı makyaj benim neyime :)

Doğal makyaj yapıpta ciddi anlamda bu kadar doğal duracak bir allık daha görmedim ben şahsım adına. Her tene gideceğini düşünmekle beraber özellikle beyaz ve buğday tenlilere daha çok yakışacağını düşünüyorum.

Bu allığın kalıcılığı konusunda birçok blogger sorun yaşamıyor biliyorum ama nedense ben de sıkıntı oldu sürdüğümden birkaç saat sonra baya hafifleyip belli belirsiz kalıyor allık :S Tazeleme ihtiyacı duyuyorum muhakkak.

Pigmenti gayet iyi ama kesinlikle ne kadar sürerseniz sürün abartı durmuyor yüzde nasıl oluyor bu bilmiyorum :) emin olun gayet bol sürüyorum. Fırçaya bol bol alıp dudaklarımı balık yapıp :D -inanılmaz işe yarıyor bu yöntem- allığı tam yerine en güzel duracağı şekilde sürebiliyorum :) Tozutma da yapmıyor bu arada.

Renk olarak şeftaliden bir kaç ton daha açık bence ten rengi ile şeftali arasında diyebilirim. Fotoğraflarda 2. de orijinaline daha yakın çıkmış. 3. fotoğrafı da içerisindeki minicik simleri görmeniz için çektim. Yüz de kesinlikle sim varmış gibi durmuyor ama doğallıkta sınır tanımıyor dediğim gibi :)

Allığın kabının tasarımına kesinlikle laf edecek kimse yoktur :) herkes gibi ben de bayılıyorum The Balm'ın tasarımlarına. Aynası olması ise büyük avantaj zaten küçük bir kabı olduğu için çantada taşıması kolay at çantaya çık aynaya bak istediğin zaman tazele :) Böyle olması çok iyi olmuş çünkü dediğim gibi ben kalıcılık sorunu yaşadım.

Son olarakta bu güzel allık yanlış hatırlamıyorsam 7.8 gramdı. Geniş ve düz durduğu için az gibi görünebilir ama gayet bol aslında. Fiyatı ise 33 TL. Her sene mutlaka en az iki kez %50 indirime giriyor bildiğim kadarıyla yine 2 3 kez de 3 al 2 öde kampanyası oluyor :) İndirimleri takip ederseniz ya da denk gelirseniz The Balm'dan alacağınız ilk allık Hot Mama olmalı :)

Ha unutmadan önem verenler için The Balm ürünlerinde Talk ve Paraben bulunmuyor.



Dipnot: 2. fotoda elimin birinde oje var diğerinde yok rezillik farkındayım ama çekerken fark etmemiştim :) Son fotoda da biraz ifşa oldum sanki :p :)))

Dipnot2: Hediyeleşme etkinliğimiz için son 5 gün :) katılmak için tık tık

8 yorum:

Unknown dedi ki...

Benim de The Balm'dan aldığım ilk makyaj malzemem Hot Mama idi :) Bayılıyorum rengine, kalitesine, ambalajına. Güle güle kullan.

Adsız dedi ki...

en cok su pudrasını alan varmı dıe merk edıorm kokusu nasıl dokusu nasıl yuzde yumusaklık yapıyormu pudradaa***cvlayan olrsa gıdıp almak ısderm:DD

bakimliolmakasktir dedi ki...

@kybele
sağol canım alınması gereken ilk the balm ürünü budur kesinlikle :)

@adsız
google a sexy mama pudra yazarsanız bir çok blogda yorumları var

Adsız dedi ki...

yazdım yazmazmıyım ama ben acıklayıcı bır sekılde ogrenmek ısdıyorum yazdımda cok var hebsıde aldım ıyı yazmıs ama ben the balm urun baslıgına sorularıı dızdım bılee cvplarsan ordakılerı cok sevınırım :))

MiskinKek dedi ki...

Bu allığı ben de kullanıyorum ve alırken bu kadar sevebileceğimi tahmin etmemiştim.

Ayrıntılıca anlatmanız çok iyi olmuş. Güle güle kullanın :)

bakimliolmakasktir dedi ki...

@adsız
maalesef kullanmadığım için bir yorum yapamıyorum :)

@miskinkek
teşekkür ederim efendim :) bitirdikçe yeniden alırız (:

Tuba Şahin dedi ki...

Muhteşem bir allık canım ama sende olduğu gibi benim de gün içinde tazelemem gerekiyor ama olsun =)

Unknown dedi ki...

Kızlarrrr yeniyim destek olursanız sevinirimmm :) Takibe aldım bu arada canım
http://siyahgizemlidunya.blogspot.com/