7 Ekim 2012 Pazar

Rituel de Beautê Siyah Nokta Burun Bandı


Merhaba Sevgili Okurlarım,
Şu sıralar Bim marketlerinde yeniden satışa sunulan bu burun bantlarını bazı bloglarda görünce dedim erken davranıp bir post yazayım :) Çünkü ben bu burun bandını yaz başından beri kullanıyorum sanırım, bir kutu bitirdim ikinci kutuya başladım. Aslında yorumlamakta geciktim ama o sıralar zaten bulması zordu bu bantları malum çabuk tükeniyor Bime gelen ürünler. Fırsat varken ben yorumlarımı yazayım da muhakkak almak isteyenler olacaktır :)

Yorumlarıma geçiyorum hemen, kısa ve öz yazacağım zaten. Çünkü ben bu bantlara bayıldım. Ciddi anlamda bayıldım. Blogumu takip edenler bilirler bir çok bant denedim. Hatta blogda görmedikleriniz de var. Biobist, Nivea, Cettua, Watsons gibi bilimum marka denedim. Ama aralarında ciddi anlamda en çok sevdiğim ve en çok memnun kaldığım bantlar bunlar oldu. Bir kere burnu inanılmaz kavrıyor. İlk kullandığımda burnumdan azıcık minicik bir parça derim kalkmıştı :D ama bir daha olmadı :) Kavraması iyi olduğu için bütün siyah nokta ve yağ bezelerine de iyice yapışıyor ve hepsini çıkarıyor. Ben 10 günde bir kullanıyorum. Çünkü burnumun bu bantlara alıştığını ve sık sık yapmak zorunda kalacağımı düşünüyorum. Ki 10 gün bence çok ideal kirler, siyah noktalar iyice birikiyor ve bir kerede kurtulmuş oluyoruz.

Fiyatına gelecek olursam da Cettua ile aynı fiyat 3.95 tl. Bu fiyata bu performans daha ne olsun ister insan. Stok yapmak lazım şu aralar yoksa bir daha bulmamız pek mümkün olmayabilir :)


10 yorum:

neyapsam? dedi ki...

Yarın bim e gidecektim bende bu yorumu okumam çok iyi oldu :). Watsons burun bantları bende epey işe yarıyor bir de bunu deneyeyim bakayım tabi kalmışsa :).

deniz dedi ki...

burnumun üstündeki tüyleride çeker ozaman :(

bakimliolmakasktir dedi ki...

@neyapsamne
kesinlikle memnun kalırsın canım :)

@deniz
valla deniz ben hiç görmedim tüylerimi bantın üzerinde :S

neyapsam? dedi ki...

Isparta'da ki bim de malesef hiç kozmetik ürünü yok alamadım :(.

bakimliolmakasktir dedi ki...

çarşıdaki bim se hiçbşi kalmaz canım iyi bilirim ben onu kenar köşe bimlerde oluyo genelde :S

Tuba Şahin dedi ki...

Ben de göremedim canım ya yazını okuduktan sonra özellikle baktım ama :(

bakimliolmakasktir dedi ki...

öyle canım ya kalmıyor maalesef bulursam ben sana da alayım inş :)

deniz dedi ki...

burnunuzun kenarlarında tüy varmı ki

Unknown dedi ki...

Evet bu bant süper keşke hep satışta olsa ahh nasılda diadermine o kadar para vermişim :-( yavaş çekmek çok önemli. Yoksa tüyleride çeker.

Adsız dedi ki...

tüyleri çekince ne olur ki iyi olur ışte?