15 Ekim 2012 Pazartesi

Rujlaşma Etkinliği Hediyelerim


Merhaba Sevgili Okurlarım,
Yine bir etkinliğin başrol oyuncusu olmuş bulunuyorum :) Deli mi bu kız neden böyle etkinliklere katılıp duruyor diyebilirsiniz. Ciddi anlamda hediye almayı ve vermeyi seviyorum birinci sebep bu. İkinci sebep ise bu etkinlikler bana gayet eğlenceli geliyor. Bu güne kadar çok güzel hediyeler ve çok güzel notlar biriktirdim :) daha ne olsun. Ayrıca güzel dostluklar da oluşuyor bazen...

Bu etkinliği Sevgili Günlük Makyaj düzenlemişti. Kendisine tekrardan böyle güzel bir etkinlik düzenlediği için teşekkür ediyorum. Sayesinde böyle güzel bir pakete kavuşmuş oldum :)

Etkinlik eşim ise Sevgili Polliship'le eşleşmiştik. (Blog ismini bulamadım hafızamda bir sorun var sanırım :S ) Hediyem bugün elime ulaştı hemen fotoğrafladım ve büyük heyecanla paylaşıyorum. Hediyelerimin hepsine tek tek bayıldım bu kadar özenle bu kadar güzel bir paket hazırlanır mı yaa :) O kadar mutlu oldum ki ilk paketi açtım tekrar bu üstteki güzel paket çıktı karşıma :) Hemen fotoğraflayıp açtım hızlıca. Rujumun rengi bende hiç olmayan bir renk ve harika bir pembe :) tek kelime ile bayıldım. Sık sık kullanacağım bir renk oldu pekte yakıştı :p fotoğraflayabilirsem blogda paylaşıcam :) Ojenin postu ise yarın geliyor bu kadar tatlı bir pembe olamaz (: ah istanbul sen ne güzelsin ben daha ankarada catherine arley oje görmedim bile :S NOB asetonsuz mendillerin elmalısı vardı sevmiştim de bunu da severek kullanacağım :) Kağıt sabunlarda uzun yolların kurtarıcısı (: Ve son olarak o sete bayıldım beeen :) içinde ne yokki kalemtraştan kirpik kıvırıcıya tırnak makasından törpüye cımbıza kadar her şey var :) şıkır şıkır şişe de harika bir set ayıla bayıla kullanacağım kendisini :) Pembe ağırlıklı harika bir paket gerçekten çok uyumlu çok şirin hediyeler ben çok sevdim. İyiki katılmışım bu etkinliğe de haksız mıyım? :)




3 yorum:

Tuba Şahin dedi ki...

Haklısın canım bende çok seviyorum bu etkinllikleri =) Hepsi de çok güzel güle güle kullan canım =)

cangz dedi ki...

Güzel günlerde kullan hepsi çok güzelmiş.:)

bakimliolmakasktir dedi ki...

@koyukırmızı
sağol bebeğim sıra bizim etkinliğimiz dee :)

@cangız
teşekkür ederim canım benim senin etkinliğinden gelenlerde çok güzellerdi :)