3 Ekim 2012 Çarşamba

Fanta Lip Balm

 
Merhaba Sevgili Okurlarım,
En son alışverişimde aldığım Fanta tadında bu lip balmın aslında pekte iyi bir şey olmadığını bilerek neden aldım ben de bilmiyorum. Yiğenimin hatrını kırmamış oldum (: büyük ihtimalle ona vereceğim kullansın diye.
 
Aslında 6 ay kadar önce zaten başka bir marketten (A101) kan portakalı tadında olan Fanta'lı lip balmdan almıştım ve tadı da yapısı da hoşuma gitmemişti. Çünkü tadı tatlımsı bir şey ama değişikti fanta gibi değildi ama :) yine de tadı çok kötü değil. Yapısı kötü, cidden kötü hem de. Sürünce dudağınız da bir katman gibi oluyordu. Zaten sonra ne yaptım bilmiyorum kayboldu :)

 
Bu portakallı olan fantaya gelince tadı gerçekten fanta gibi yapısı diğerinden pek farklı değil. Aşırı rahatsız etmiyor ama ben sevemedim çok fazla. En son aldığım niveadan da memnun kalmadığım için gerektiğinde bunu kullanabilirim. güzel bir lip balm alma vakti yaklaşıyor sanırım :)

Fiyatına gelecek olursak A101 den 1 liraya almıştım. Bim'den 3.95 e aldım. Başka mağazalarda daha da pahalı satılıyor biliyorum. Eğer çok merak ediyorsanız eğer deneyebilirsiniz çok pahalı bir ürün değil ne de olsa :) Bir şekilde de kullanılır muhakkak ki.


2 yorum:

Tuba Şahin dedi ki...

Şekli çok tatlı ama fanta tadını normalde de pek sevmem ben o yüzden benlik de bir ürün değil sanırım canım =)

bakimliolmakasktir dedi ki...

:) yok tatlım boşuna alma o zaman ki senin lip balmların süper zaten biliyorum :)