23 Ekim 2012 Salı

Diyet Günlüğüm

 
 
Merhaba Sevgili Okurlarım,
Aslında bu hafta diyet günlüğü postu yazmayacaktım. Çünkü bu hafta 100 gram bile veremedim :S Sebebini itiraf etmem gerek galiba itiraflarla dolu bir yazı olacak :) Evet aslında bloga yazı yazarsam irademe daha çok sahip olurum diye düşündüm ama olmadı daha beter oldum tutamadım kendimi. Neler yemedim ki mesela bir gün 5 saatten fazla yaprak sardık akşamına lahana sarması yedim tabi ertesi günde yedim bitmemişti çünkü. Çikoolatada yedim az az ama yedim işte kinder yumurtanın yarısını yedim mesela :D kinder yumurta kadar mükemmel bir sütlü çikolata daha yemedim :) Şirinler ekibi içinde yiğenime paket paket alınca azıcık ucundan yedim hep :) çiğköfte yedim sonra yemezsem ölürüm :S ciddiyim dayanamıyorum çiğköfte alınınca eve durduramıyorum öğün olarak yiyebilirim ki yedim de :)
 
Benim problemim şöyle ki kahvaltıda azıcık yesemde doyuyorum öğlende aynı şekilde ara öğünler fln akşam yemeğe kadar gayet iyi giderken akşam yemeğinde hep bir şeyler oldu ya doymadım ya da doydum sandım ama çok geçmeden acıktım meyve yedim cık olmadı süt içtim fln derken akşamlarım felaket geçti hep ne bulduysam yedim oldu. Çay içildi akşamları yanında tatlılar fln yendi bayram için denemelik tatlılardı yok kabak tatlısına bayılırım pazardan aldım yapıldı derkeeen gelde sen kilo ver!
 
Hayır aslında ben bunların hepsini yerkende kilo veriyordum çünkü hareket ediyordum galiba aslında bu haftada evden çıktım ara ara ama yetmedi demek ki :S kilo vermesem de almamamın tek sebebi ciddi anlamda çok su içtim 2 litreyi geçtim hep sonra sabahları 50 defa zıpladım ve su içtim arkasından aç karnına.
 
Bayram geldi çattı bu haftada ümidim yok kendimden bayram sonrasına kaldı benim gidecek kilolar :( aslında acelemde yok 6 ayım var ve toplamda 15 kilom var verecek. Bence arada dursada kilo vermem haftada 800 gram yetecek bana. Umarım bayram sonrası şu yürüyüş ve spor işimi düzene sokabilirim. Ha tabi bide evde ne yemek varsa onu ye mantığından da kurtulabilirim :(
 
Dipnot: Hala hediyeleşme etkinliğimize katılmadıysanız lütfen tıklayın.
Dipnot2: Sıkılaşmak sarkmamak için de güzel egzersizlerimiz var onlar içinde

bir tık :)

Dipnot3: Bugün bacağımda felaket bir çiban çıkmıştı geçen gazetede demlik poşet çayı demledikten sonra sarınca patlamasını sağladığını okumuştum denedim ve işe yaradı. Çayı aldıktan sonra hafif sıktım ve içi boşaldı baya bi. Aklıma gelmişken tavsiye etmek istedim.

3 yorum:

Unknown dedi ki...

çok iyi anlıyorum seni iki sene önce 25 vermiştim ama pes etme sakın aralarda kaçamak yapsanda devam et:)

Tuba Şahin dedi ki...

Ailen ne yerse yesin, evde ne olursa olsun eğer diyetini bozuyorsa yeme canım. Ben öyle yapıyorum. Sebzemi alıyorum ve diğerlerinin tabaklarına bakmıyorum bile. Bir de kocaman bir salata oluyor önümde ve tıka basa doyuyorum zaten. Sonuçta önemli olan da doymak değil mi. Vicdan rahatlığı her şeyden önemli. Her sofradan kalkışta da gurur duyuyorum kendimle =)
Sen de üzülme lütfen. Bu hafta olmadıysa bir dahaki haftaya olur. Bize yazmayı da sakın bırakma. Hem merak ediyoruz hem de senin kendinle yüzleşmen iyi oluyor. Güzel haberler okumayı da sabırsızlıkla bekliyorum =) Öpüyorumm çok =)

Adsız dedi ki...

merhaba :)
Bu pazartesi aktifim, beklerim..
http://diyetimingunlugu.blogspot.com/
İyi günler. :)