8 Ekim 2012 Pazartesi

Alışveriş :)


Merhaba Sevgili Okurlarım,
Bu gün 1 saat kadar bir vaktim oldu Kızılayda tabi hemen birkaç kozmetik dükkanının sonunda Gratise gittim. Aslında amacım L'Oreal'in concealerını almaktı :) Görevli bayanla baya bi baktık ama şansımdan rengi kalmamış. Maybelline de şuan kullandığımın rengi vardı ama açıkçası almak istemedim aynı ürünle devam etmek istemediğim için farklı ürünler denemeyi seviyorum :) Derken baktık baktık sonuca ulaşamayınca dedim bir de allık bakayım bari. Yine amacım Flormar'ın ten grubunda %30 indirim olduğu için Flormar'ın allıklarına baktım hatta 91 numarayı beğendim ama gönlümde hala The Balm'daydı 3 al 2 öde kampanyası olduğu için baya içim gitti düşün düşün derken alıcam yaa dedim. Kendimi yenemedim nasıl yeneyim ama şu güzelliklere bir bakar mısınız (:
Üçü toplamda 68 tl tuttu. Hot mama ve Bahama mama 33 lira Cabana Boy 35 lira.  Hesapladığımızda her biri ortalama 22 23 liraya fln geliyor. %50 indirime denk gelememe ihtimalime karşı gayet iyi bir tercih yaptım bence :) Seçim yaparken zaten hot mama ve cabana boy aklımdaydı. Frat boyu da isitiyordum ama iki pembe olsun mu olmasın mı derken sexy mama pudraya baktım kız o arada bahama mamayı gösterdi. Çokta acelem vardı tamam olsun dedim :) Hayatta hiç bronzer kullanmamış biri olarak yolda pişman olmuştum. Gelince bir araştırma yaptım ve bu işi kotaracağımı anlayınca iyiki almışım dedim :) Yazısında uzun uzun bahsedeceğim :)
Sanırım indirimlere denk geldikçe standın tamamını alacağım abartmıyorum çok ciddiyim :)



Benri pamuklar da olmazsa olmaz zaten :) Diğeri de Aloe Vera jeli yalnız bacaklar için kendisi :) Özellikle aldım çünkü bacaklarım çok ağrıyor bazen masaj yapacağım bu losyonla. Fiyatı 3.90 tl.


Son olarakta son günlerde aldığım ojeler :) Goldenlady 1.5 lira, diğerleri 1 lira. Bu gün yürürken bir kozmetikçide gördüm alix avien ojeler 1 lira yazıyordu renkler hep aynıydı ben de bu iki rengi aldım :) Chissa lar zaten süper. Renkler pek net çıkmadı akşam akşam çekince fotoları ama hepsi süperler emin olun :)

İyi bir fotoğraf makinam olmadığı için maalesef fotolar net değil. Zaten o yüzden artık pek oje postu da yazamıyorum :( Atanana kadar maalesef böyle devam edeceğim :(((

Ha bir de yine bir kozmetikçiden Nivea koltuk altı Roll On aldım. Onun fiyatı da 5.5 lira.

Kısaca uzunca bir zaman daha concaeler dışında hiçbir kozmetik ürünü almayacağım :) Hatta yılbaşına kadar tutacağım kendimi :))

7 yorum:

Gurme Şirine dedi ki...

canım benim güle güle kullan...

audrey dedi ki...

cabana boy hakkındaki yorumu bekliyorum..

Artemis-Tanrica dedi ki...

Güle güle kullan bebegimm cok iyi tercıhler olmus .) Gonlunu ferah tut .)

bakimliolmakasktir dedi ki...

@gurme şirine
teşekkür ederim canım hoşgeldin :)

@audrey
en kısa zamanda yazacağım o zaman canım inş :)

@artemis
sağol bebeğim yaa cidden ilk başta tedirgindim bronzer da ama haklısın iyiki almışım çok güzel :)

Tuba Şahin dedi ki...

Ne güzel yapmışsın canım dediğin gibi indirime ne zaman denk geleceğiz belli olmaz. Bulmuşken almak lazım =) Güle güle kullan hepsini canım benim. Birbirinden güzel hepsi de =)

bakimliolmakasktir dedi ki...

sağol kuzum benim daha iyileri senin olsun :)

Adsız dedi ki...

bu urunlerınıde gule gulee kullanırsın ıyı gunde kotu gundede kullan makyaj yabmak her zaman enerjı verır ınsana bılırım evde bıle olsam bazen yapıyorum yatarken parfum falan sıkarım hersey kendımız ıcın sonucda...,
the balm urunu allık almıssın oradakı yazında sormusdum ama bırde buraya sorayım tam olsun sımdı bu urunun ozellıkle puDrası falan nasıl ?
canım kullandınmı memnun kaldınmı kokusu nasıLL?
nasıl tenınle uyumu nasıl ?
benım tenım beyaz baya renk tonunu açıyormu ıyıce ?
bırde ucuzladıgı zaman en ucuz ne kadar oluyor ?