14 Mayıs 2013 Salı

Watsons Beauty Formulas Kömürlü Burun Bantları


Merhaba Sevgili Okurlarım,
Uzunca bir zamandır kullandığım Watsons'tan aldığım Beauty Formulas'ın Kömürlü Burun bandından bahsetmek istiyorum bugün. Sanırım aldığımdan beri üç kez yaptım bugünde 4. yü yapacağım birazdan (: 

Öncelikle söylemeliyim ki ben burun bantlarını çok seviyorum. Çok sık yapmıyorum alışkanlık olmasın boşalan noktaların yeri dolmasın diye ama arada 10 günde bir filan da yapınca o çıkan şeylerden kurtulduğumu görmek beni mutlu ediyor. 

Kısaca bu bantlardan bahsetmem gerekirse klasik tüm bantlarda olduğu gibi temizlenmiş buruna yapıştırılıyor ve on onbeş dk bekleniyor. Bu bantı yapıştırdığınızda öyle bir yapışıyor ki buruna =) sanırsınız hiç çıkmayacak gerçekten güçlü bir yapışma özelliği var. Çıkarırken zorlanılabilir. Ben pek zorlanmıyorum ama ilk seferde biraz zor çıkarmıştım doğrudur. Çıkardıktan sonraki sonuç ise aşağıda var. Böyle kötü bir görüntüyü görmenizi istemezdim ama nasıl bir temizlik yaptığını görüp ona göre karar verin istedim. Bence ciddi anlamda tüm siyah noktaları yağları kirleri çıkarıp alıyor. Burunda azıcık siyahlıklar kalıyor onuda tonikle temizliyorum sorasında.

Bu kadar güçlü bir etkisi olduğu için ayda bir kullanmayı tercih ediyorum. Diğer bantlarımı haftalık ya da on günde bir kullanırken bunu muhakkak ayda bir kullanıyorum. 

İçerisinden 6 adet çıkıyor. Aylık kullanımda 6 ay eder. Buna göre düşününce fiyatı hayli uygun oluyor. Ben 6 TL ye almıştım. Watsonslarda bu ay yine indirimde 6 tl idi yanlış hatırlamıyorsam. 

Bu tarz kullandığım bantların içerisinde en iyisi bu diye düşünüyorum. Bantları seviyorsanız denemelisiniz.





Dipnot: Sevgili okur, geçen gün bir şey fark ettim paylaşmak istedim sizlerle de :) kadınlar günü indiriminde hatırlayanlar vardır Gratis The Balm'da % 40 indirim yapmıştı sanırım ya da % 50 yapsın önemli değil (: Ben o zaman Shady LAdy paletimi 22.50 tl ye almışım bu indirimde 30 tl idi yine The balm rujumu 8.75 e almışım bu indirimde 10 tl ye aldım. Evet Gratis indirim yaptı ama The Balm ürünlerine zam yaparak yaptı. Diğer markalara da zaten hep indirim yapmadığı için fark etmedim ama umarım tekrar The Balm fiyatlarını aşağı çekerler...



Gelecek Yazı : İnstahafta # 3

11 yorum:

Unknown dedi ki...

bu burun bantlarını bende kullanıyorum bayılıyorum gerçekten zor çıkıyor ama temizlemesi diğer burun bantlarına nazaran çok güzel =)

Esin D. dedi ki...

Bayılıyorum bu burun bantlarına, yağlı ciltler için harika bir kurtarıcı. :)

Dipnotuna kesinlikle katılıyorum. Birkaç blogda Balm Jovi paletin 25 tlye alındığını okumuştum, indirimden sonra gerçek fiyatını sorduğumda 50 demişlerdi. Bu indirimde ise 30 tlye aldım, gerçek fiyatı 60 olmuş.

kontes dedi ki...

Bu bantlardan ben de denemek istiyordum, iyi oldu bu yazı :)

Balm fiyatlarında şöyle bir durum var.
Her Gratis şubesinde fiyatlar farklılık gösteriyor.
Örneğin, Balmjovi paleti herkes 60/2=30 TL den alırken ben 50/2= 25 Tl den almıştım kadınlar günü indiriminde.
Bahsettiğiniz Shaddy Lady paleti ise yine kadınlar günü indiriminden 30 TL'ye almışım ama siz aynı indirimde 22,30 TL'ye almışsınız :)

Ayrıca, ben bu indirimde fırçaları da indirimli alırken, kimi şubelerde fırça indirime dahil değil denmiş vs

Dediğim gibi indirimler arası değil, şubeler arası bir orantısızlık var ne yazık ki...

www.kontesce.com

MiskinKek dedi ki...

Beauty Formulas denememiştim, yorumlarına bakarak "alınmalı" listesine ekledim bile :)

Ne yazık ki, o dediğini Rossmann da yapıyor. Aylar öncesinde 2-3 liraya aldıklarım, olmuş 6 lira =(

Unknown dedi ki...

Bu bantları merak ediyordum bu yazı çok faydalı oldu:)) hemen denemek istiyorum bu aralar siyah nokta sıkıntım var:/ bana da beklerim çok taze bir blogum var:)
oreosevenkiz.blogspot.com

ayşe dedi ki...

kadınlar günü indirimde sistemde arızalar olduğu için çok fazla yanlışlıklar olmuş. anneler gününde ki indirimde bu yanlışlıkları düzelten ekip bu sefer çok iyi derecede çalışmış ve kesinlikle bir yanlışlıklık olmaması için ellerinden geleni yapmışlar. (gratis mağaza müdürüyle konuştum)

bakimliolmakasktir dedi ki...

@Begüm
gerçekten kullandıklarımın içerisinde en iyisi buydu benimde :)

@like a cat
benim cildim kuru ama ilginçtir ki bende de siyah nokta özellikle burnumda çok fazla (:

ben de balmjoviyi hiç indirim olmadığı bir zaman mağaza yeni açıldığı için 35 tl ye almıştım :) gerçekten fiyat farkı olmuş bazı mağazalarda

@miskin kek
kesinlikle denenmesi gereken bir ürün :)
rossman almanyada da yapıyormuş indirim ncesi fiyat arttırıp indirdik diye gösteriyomuş gerçekten çok ilginç bir ticaret anlayışı :S

@zuhal
hemen ziyarete geliyorum :)

@kontes
gratiste hiç böyle bir şey olacağını düşünmemiştim gerçekten indirimlerin mağazaya göre yapılması garip belki bir ihtimal benim alışveriş yaptığım mağaza outlet mağaza diye geçiyor ondan diyecepşm ama olmaması gerekn bir durum :S

@ayşe
kadınlar gününde pek bir indirim yoktu ki zaten neyi karıştırmışlar :) bu indirimde bir blogda okumuştum kendi ürünlerine ½40 indirimi faturaya geçmemişler indirimsiz almış arkadaş yani bazı hatalar yine var oladabilir tabi ama fiyat farkı olmasa fiyatları artırmasalar en güzeli olur :)

Terra Rossa dedi ki...

Tavsiyeniz için teşekkürler..Ner'de bulabiliriz acaba?Mesela Gratis'te var mıdır?

ayşe dedi ki...

kadınlar günün yanlış yazmışım canım geçtiğimiz dönem gratiste bir yüzde elli indirim oldu ya ondan bahsediyorum. demek ki sana da denk geldi bu karışıklık. bana da geçen indirimde denk gelmişti ve gidip paramı geri istedim sonuçta indirimli almicaksam neden alayım önce iade etmediler allahtan nişanlım yanımdaydı da zorla verdiler parayı. aslında çirkeflik yapmak istemezdim ama indirimsiz haliyle almayacağım birşeyi neden alayım ki :) daha sonra da aslında o ürünün indirimde olduğunu öğrendim ama aldığım yerde sistem fiyatı düşürmemişti yani çok sinir olduğum bir gün geçirmiştim :)

bakimliolmakasktir dedi ki...

@terra rossa
watsonslarda satılıyor sadece :) watsons maağazalar yazarsanız google a size en yakın mağazaya ulaşabilirsiniz (:

@ayşe
insana zorla çirkeflik yaptırıyorlar canım biliyorum :) bu sefer böyle bir sıkıntı yaşamadım ama bakalım yılbaşında ne nasıl olacak

Yesimdedi dedi ki...

Bende denemeyi düşünüyorum Nivea kullanıyorum aslında memnunum ama ekonomik değil malesef