6 Mayıs 2013 Pazartesi

Top 5 # 3


Merhaba Sevgili Okurlarım,
Daha önce iki kez daha bahsetmiş olduğum top 5 yazılarıma devam ediyorum. Aslında çok daha önce toparlamıştım ürünleri ama ancak fotoğrafladım ve yazmaya fırsat bulabildim. 2. Top 5 yazımda neler alacağımdan sebeplerinden bahsetmiştim. Artık ciddi anlamda borç batağına battığım için bundan sonra kesinlikle top 5 için belirlediğim ürünler dışında hiçbir şey almayacağım indirim bile olsa! Anneler günü geliyor farkındayım ama mecburum kendimi tutmaya :( Bu arada unutanlar için Top 5 in benim için ne olduğunu hatırlatayım. Sanmayınki gözde ürünlerimden beşi (: Hayır bunlar tamamen benim ihtiyaçlarım doğrultusunda belirlediğim alınacaklar listemin ilk beş ürünüdür. Malum hepimizin birer wishlisti oluyor benimkiler ise düzenli olarak bu şekilde bu başlık altında devam edecek :) Aldıkça yenilerini yazacağım.

 Tekrardan 2. Top 5 imde neler aldım bir bakalım.


1) Shady Lady Vol 1 Palet : Bu paleti alarak ne kadar iyi bir şey yaptığımı postunu yaparken tekrar tekrar anlatacağım. Bana göre gerçekten harika bir palet Balm Jovi den daha kullanışlı buluyorum kendisini :) Her daim favorim olacak emin olun. İndirimden 22.50 TL ye almıştım.

2) Etude House Gözenek küçültücü ya da Kapatıcı : Bunu da yüzümde belli bir yerde bulunan gözüme batan gözenekler için Ebaydan aldım. Gözenekleri kapatmak aslında iyi değil ama işte en azından özel günlerde kullanıyorum işe de yarıyor. Fiyatı 10 $

3) LRP Effaclar Duo : Çenemdeki geçmek bilmeyen sivilceler için aldım bu ürünü de. Birçok blogda özellikle de iheartsu da resimli sonuçları görünce denemek istedim. Henüz faydasını göremedim. İlk kullandığımda sivilcelerim artınca kesmek durumunda kaldım tam nişan düğün zamanına denk geliyordu :) Şimdi başladım düzenli olarak kullanıyorum ayını tamamlayacağım ve geçirmezse hala sivilceleri keseceğim maalesef :S Fiyatı 44 TL

4) Avene Thermal Su : Almakta çok geciktiğim bir ürün gerçekten neden daha önce tanışmadımmm kii :) Çok amaçlı kullanımıyla bayıldım kendisine bittikçe yeniden yeniden alacağım. 50 ml lik şişe 10 TL

5) Diadermine Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyicisi : Bunu da yine indirimden stok amaçlı almıştım. Hem de elimdeki küçük şişe olunca bitmesi muhtemel diye :p bahaneler hazır biliyorum ama iyi de oldu cidden elimdeki bitiyor :)  İndirimde 8 TL idi.


Evettt gelelim yeni TOP 5 ürünlerime :)

1) Pauline Extra Blond Saç Spreyi : Bu spreyi dün bir blogda görmüştüm ismini unuttum kusuruma bakmasın :) Saçları çok güzel açıyormuş. Ben de boyatmadan saç rengimi değiştirmek istediğim için satın alacağım eczaneme sipariş verdim ne zaman gelirse artık  =)




2) Rimmel Kate Moss 107 No : Yakın zamanda kırmızı ruj bitirdim :) ona ödül olsun hem de seviyorum bu tonları indirimde hazırda :)


3) Lush Bubblegum Lip Scrub : Yaz geliyor yazın benim dudaklarım sıcaktan mahvoluyor :S Biraz meraktan biraz faydası olur diye denemek istiyorum :)


4) Giovanni ya da Live Argan Şampuan : Açıkçası kararsızım :S benim günübirlik yağlanan saçlarıma iyi gelecek arındıracı bir şampuan arıyorum bakalım sonunda ne alacağım :)


5) Feminsoft İntim Jel : İntim jelleri seviyorum temizlik hissi veriyorlar bana ) deneyelim dedim bakalım ne göreceğiz =)



Bakalım bu sefer almak istediklerimi ne kadar sürede alabileceğim ya da neleri alacağım nelerden vazgeçeceğim :) Şampuan konusunda fikirleri olanlardan alabilirim (:


Gelecek Yazı : İnstahafta # 2






12 yorum:

kontes dedi ki...

Effeclar duo bgn aldim ben de.tester kullanmis memnun kalmistim.sivilce olmayan yere surunce arttiriyormus,ondan mi ki?
avene termal su da kullaniyorum :) paletin vol 2'sini edindim ama henuz denemedim. sevgiler www.kontesce.com

Esin D. dedi ki...

Termal su ve effeclar duo benim de alınacaklar listemde. :) Dudak peelingini ise kullandım ancak evde biraz şekeri dudağıma sürseydim aynı etkiyi veriyor, almasak da olur bir ürün bence... Şampuan için Tresan ısırgan otlusunu denedin mi yağlı saçlara harika geliyor. :)

bakimliolmakasktir dedi ki...

@kontes
benim çenemde minik yağ bezecikleri de var bir kısımda da sivilce var ondan komple çeneme sürüp kalan yerlerdeki sivilcelerede lokal uyguluyorum şu sıra :) öncesi sonrası yapacağım bakalım nasıl etki edecek iyi gibi görünüyor şu ara gözüme ben de anladım :)) ben de aslında vol 2 paleti istiyordum kalmamıştı bunu aldım ama iyiki almışım dedim (:

@like a cat
thermal su için bence hiç bekleme en kısa zamanda al :) hele şu sıcak günlerde verdiği serin his yeter zaten (: Tresanın çok minik bir şişesini denemiş pek bir şey anlamamıştım şu aralar maddi olarak çöküntüde olduğum için en ucuzunu deneyeceğim sanırım =))) tresanada bakayım gittiğimde (:

Belleeamie dedi ki...

Bende Rimelin bu rujunu cok severek kullaniyorum, harika duruyor!
Avene'in yuz spreyide harika :)

Unknown dedi ki...

Etude House'ın ürününü almışsın :) Memnun kaldın mı dşye merak ettim :))

SihirliGünlük dedi ki...

Diadermine makyaj temizleyicisini bende indirimden alıp yedek yapmıştım. Açtım bir haftadır kullanıyorum ama pek sevmedim yapısı çok yağlı göz çevremde küçük yağ bezesi yapar diye korktum açıkçası..

Adsız dedi ki...

diadermine den hiç ama hiç memnun kalmamıştım ben...avene termal suyu ilk kez duydum ve acayip merak ettim herkes bu kadar memnun mu

bakimliolmakasktir dedi ki...

@BelleAmie
yarın gidip alacağım ben de ruju hemen :) çok merak ediyorum ben de nasıl duracak (:

@Makyajlı Haller
memnunum canım :) gerçekten gözenekleri kapatıyor belli etmiyor (: ama sürekli kullanmak sakıncalı olur heralde :S

@sihirli günlük
genelde çift fazlılar hep yağlı oluyor ama bu biraz daha fazla yağlı galiba :S ben zaten su gibi temizleyici harcadığım için biter gider inş diyorum :S

@çokomell
alıp dene bence asla pişman olmazsın gerçekten çok iyi çok eğlenceli bir şey =)

Zen dedi ki...

Effaclar duo alisveris listemin basinda benimde, ozellikle gozenekler icin almak istiyorum. Rimmel'in Kate Moss serisinden 107'yi bende kullaniyorum guzel renk secimi :) ama kuru bi ruj oldugu icin oncesinde peeling gerektirio.

Bizede bekleriz:)

http://bazenar.blogspot.com

Unknown dedi ki...

merhaba cnm avene termal suyu nerden aldın acana 10 tl ye baya uyguna almışsın =)

bakimliolmakasktir dedi ki...

merhaba görkem dermostilden aldım ama tabi ordan alınca üzerine kargo fiyatı ekleniyor :S başka sitelerde de var o fiyata ama

Unknown dedi ki...

Avene termal suyu yaz kış kullanırım. Vazgeçilmez ürünü diyebilirim. Makyajı temizleyip üzerine bunu sıkarım yazın ise durup durup sıkıyorm. Diadermine çift fazlı makyaj temizleyicisi ama badem yağlı olanı hiç sevmiyorum ama sanki kirpiklerm bi kendine mi geldi ne oldu.