22 Mayıs 2013 Çarşamba

Neutrogena - Tek Adımda Makyaj ve Yüz Temizleyicisi


Merhaba Sevgili Okuyucu,
Neutrogena'nın bu teizleyicisini geçen seneki migros indiriminden almıştım :) Düşünün ne kadar stok ürünüm varmış ki ancak sıra geldi kendisine. Yaklaşık olarak bir buçuk aydır filan kullanıyorum sanırım, yeterince fikir edindiğimi düşünüyorum. Şişeyide bitirmeden yazayım dedim yarısından fazlasını kullandım çünkü.

Neutrogena bu ürün için aşağıdaki gördüklerinizi söylüyor. Ciltteki fondoten, pudra, ruj; gözdeki rimel far eyeliner gibi her türlü makyajı çıkaracağını iddia ediyor. Ben de kesinlikle buna katılıyorum. Yüzdeki her türlü makyajı sorunsuzca çıkarıyor. Yalnız iki nokta hariç; yüzümüzü bu temizleyiciyle yıkarken gözlerimiz kapalı olduğu için göz altının iç kısmını sürülen far ya da göz kalemi maalesef çıkmıyor. Hafifliyor belki ama tamamen çıkmıyor. Bir de yıkarken yüzümü benden kaynaklı da olabilir, saçlarmın faülleri dediğimiz kısımda yani yüzümün kulağıma doğru olan kısmında mutlaka allık kalmış oluyor. Bu sebepten ben de yüzümü bu temizleyiciyle yıkayınca peçeteyle silmek durumunda kalıyorum. Yoksa havlu hayli leke olabilir. Sanırım ben suyu ve temizleyiciyi o kısımlar çok kenarda kaldığı için iyice yıkayamıyorum. Ama .bunu da dert etmiyorum çünkü her türlü ben makyajımı temizledikten sonra muhakkak tonik kullanıyorum ve kalan kirlerde o tonikle yok olup gidiyorlar.

Temizleyicinin bir diğer artı özelliği süreden tasarruf sağlaması adı üstünde tek adımda tüm makyajı pratik bir şekilde çıkarıyorsunuz. Diğer türlü göüz ayrı sil yüzü ayrı sil sonra tekrar yıka tonikle cidden uğraştırıyordu :)

Gözlerimde açmadığım sürece her hangi bir yanmaya sebep olmadı. Yandığı zamanda gözüme kaçmış olduğu için gözümü suyla yıkadığımda bir sorun çıkarmadı. 

Jel temizleyiciler kadar yüzümü kurutmadı. Bu ürünü kullandıktan sonra yüzüm gerilip hadi krem süreyim çok kötü oldum demedim yani. Ayrıca jel temizleyiciler köpürmezken genellikle bu ürün gayet güzel köpürüyor. Ki ben köpürmeyen temizleyicileri hiç sevmiyorum.

İçerik listesini de aşağıda görebilirsiniz. Ben okudum birkaç kez ve paraben görmedim ama gözümden kaçtı mı bilmiyorum :) 

Fiyat olarakta 153 ml ürün indirimsiz 18 19 tl civarında ben % 50 indirimle almıştım. İndirimsiz biraz pahalı bence ama indirimlerde tadından yenmez (: Stok yapmadım bu indirimde ama tekrar bir indirimde denk gelirsem almayı düşünüyorum özellikle pratikliğinden ötürü.

Son olarak yine de bir özet geçmem gerekirse gayet pratik bir kullanımı olan cildi germeden makyajın çoğu kısmını çıkaran bir ürün ve ben kendilerini sevdim =)


Gelecek Yazı : Eczanemizde.com Alışverişim

8 yorum:

Makyaj Tutkusu dedi ki...

Bu ürün burada hic satilmiyor. =( Suya dayanikli rimeli de cikariyor mu canim? Son zamanlarda suya dayanikli rimellere merak sardim, ama onlari cikarmak cok zor geliyor bana, iyi bir makyaj temizleyicisi arayisindayim su siralar :-)

bakimliolmakasktir dedi ki...

@iheartsu
neutrogena satılıyor aslında neden bu satılmıyor acaba :S çıkarıyor canım suya dayanıklı rimelide gözlerini biraz ovunca köpükle çıkarıyor :)

Esin D. dedi ki...

Merak ediyordum bu ürünü, gözleri yakmadığını da okuyunca hemen alınacaklar listeme eklendi. :)

Pek Hanim Hanimcik dedi ki...

Beklentim düşüktü ama çok iyi sonuç aldım ben beğendim yani :)

bakimliolmakasktir dedi ki...

@like a cat
Kesinlikle denemelisin :))

@pek hanim hanimcik
Ayni sekilde pek bi beklentim yoktu ama cok memnun kaldim ben de :)

Adsız dedi ki...

Ben de aldım ama çok çabuk bitti. Sence de bereketsiz bir ürün mü?

bakimliolmakasktir dedi ki...

Kesinlikle bunu not dusmeti unutmusum iyi hatirlattiniz eger her seferinde pompaya tam basarsaniz en fazla birr birbucuk ay gider

özge dedi ki...

Benim de sık sık kullandığım ve memnun olduğum ürünler arasında kendileri