29 Mayıs 2013 Çarşamba

İnstahafta # 5

Merhaba Sevgili Okuyucu,
Her hafta diyorum artık instahafta yazılarımı geciktirmeyeceğim ama ertesi haftanın ortası gelmeden bir türlü yazmaya fırsat bulamıyorum. Bakalım bu hafta neler yapmışım.


Eniştemin doğum günü vardı hafta başında ve ablam unutmuştu. Sok dk hemen bir pasta siparişi verince ancak bu kadar oldu :) Demek ki evliliğim yedinci yılında artık böyle şeyler pek önemsenmiyor. Ya da bizim kızla oğlan pek umursuzlar ben önem veririm çünkü!



İlk kirazımı da yedim geçen hafta. Tam istediğim gibiydi çok tatlı ve kurtlu değil :) Gülebilirsiniz ama ben kira yerken fobim var ya kurt çıkarsa diye zor yiyorum. Herkes kan kırmızı kiraz severken ben böyle açık renk halini seviyorum. Darısı bizim bahçenin kirazlarına...



Kermit the frog! Uzun zamandır giymiyordum bu ayakkabılarımı pek özlemişim! Çocuklar çok güldüler ama olsun :)) Ben çok seviyorum kendilerini yıllar geçse de hep giyeceğimm...



Koca bir borcamla ev kumpiri yaptık abla kardeş. Kumpir hastası bir aileyiz sık sık bizim evde kumpir yapılır ve bayıla bayıla yenir :) Dışardakinden de güzel oluyor bol malzeme ile :)



Geçen marifetliliğim üstümde bir patlıcan yemeği yapayım dedim o  da ne poşetin içinde Javsa benzeyen bir patlıcan var korkayım mı güleyim mi bilemedim :) O nasıl öyle olmuş acaba çok merak ediyorum (: 



Cuma günü Kerem'in (yiğenim) anaokulu mezuniyet gösterisi vardı :) Madalya ve belge verdiler. Bir sürü oyun sergilediler. İnanılmaz güzellerdi yaa arkalardaydım hiç fotoğraf çekemedim ama gerçekten bulursam okulun sitesinde filan göstermek isterim. Türkçe'mize sahip çıkmak adına yapılan lirik danslar vardı bayıldım. Çok bilinçli hazırlanmış muhteşem bir gösteriydi. Gösteri sonrası da tabii yemeğe gittik =) Beytinin hası değil ama fena değildi. Hasını da bir gün paylaşacağımm.


Tabii her zaman olduğu gibi bu aralar yine bir düğünle haftayı sonlandırdık :) Aslında kendi resimlerimi pek koymazdım ama ilk kez dedim zaten net çıkmamışım koyayım bari :) Düğünleri, oynamayı vs vs her şeyi seviyorum ben..Düğünler oynanınca sevilirmiş bunu da anladım. Bu düğün biraz değişik hisler yaşattı bana ama olsun ne yapalım illaki insan istemese de istemediği insanlarla karşılaşabiliyor, gerilebiliyor. Sıkıntı yok eğlenmeye devam =)) Düğün olsa da gitsek bak bu hafta boş kaldı :p 

Düğünde palyaço ablamız da Kerem'in yüzünü boyadı :) Korsan Kerem oldu mnik kuşum :)




Evet bir hafta daha dolu dolu geçti. Bu postlar sayesinde haftalarımın ne kadar ve güzel dolu geçtiğini görüp bir kez daha şükrediyorum. Umarım ömrüm boyunca böyle olur. Hareketsiz hayat bana göre değil çünkü... 


Gelecek Yazı : Aylığım # 3 

7 yorum:

Dünden Bugüne dedi ki...

Seni görmek ne güzel :)
Benim de en büyük korkum içinden kurt çıkması, Allah muhafaza :) yerken bol bol dua ediyorum, Allah'ım nolur kurt çıkmasın diye :))
Vee kesinlikle katılıyorum evde yapılan her şey dışardakilere nazaran çok daha güzel çok daha sağlıklı, bu sebeple ev kumpirini en yakın zamanda denemek için listeme ekliyorum :)

bakimliolmakasktir dedi ki...

canım benimmm ben de seni görmek istiyorum artıkkk :)
kurtlar hep kabusum oluyorlar zaten yaa olmasalar keşke ama olmayıncada olmuyo (: bi yerden kurt olanların organik olduğunu duymuştum acaba doğru mu :D
ev kumpiri tarifini vericem sana o zaman en kısa zamanda :)))

SihirliGünlük dedi ki...

aa o kurtlu kiraz korkusu bende de var, kirazı ilk çıktığında yerim sonra bollandığı zaman yemem artık kurtlanmıştır diye :))

Adsız dedi ki...

ayakkabılarına bayıldım !

Adsız dedi ki...

adidas ın jeremy scott da dene bi ara o da çok güzel =)

Dünden Bugüne dedi ki...

Kötü bir şakadır o kurdun organiğini hiç duymamıştım :))
Tarifi heyecanla bekliyorum, inşallah bir gün görüşürüz :)

Ecem dedi ki...

kumpir ne güzel ne güzel :)