20 Mayıs 2013 Pazartesi

İnstahafta # 4

Merhaba Sevgili Okuyucu,
Artık haftalar daha da hızlı geçiyor, cidden yetişemiyorum bu hıza korkmaya başladım :) Yaşlandığımı hissediyorum... Bakalım bu hafta neler yedim içtim neler yaptım :) Genelde hep yediklerimi paylaşıyorum çünkü bu aralar çok oburum :) Ve yediklerimi çekmeyi seviyorum (:


Annemlerin akraba günü var her ay düzenli olarak bir akrabamızda görüşüyoruz iyi de oluyor aslında ama bir de abartmasalar menüyü :) Bu ay tam 13 çeşit vardı! Masayı küçük olarak kuzenimle ben hazırlayınca fotoğraf çekmeyi unutmuşum sonradan favorim olan kurabiyeyi çekebildim ancak :) Teyze kurabiyesi dedim ben adına bu kurabiyenin. Aman Allah'ım teyzem ne yapmış böylee (: İnanın miss gibi portakal kokuyordu, portakal demişken Eti Bambuyu hatırlayan var mıı? Eğer bir yerlerde bulur veya görürsem paket paket alabilirim! İşte bambuya benziyordu teyzemin kurabiyesi de (:



Hafta başında Almanya'dan misafirlerimiz geldi. Tabii eli boş gelmediler. Gelenler yaşlı olmasaydı sanırım kozmetik getirebilirlerdi :)) ama yaşlılar gelince ancak çikolata kahve geldi ama bana yetti. Zaten kahvemiz bitmişti alacaktım iyi oldu :)



Senenin ilk Magnum Bademini yedim. Narlıyla devam edeceğim galiba artık ilginç ki bunu daha çok sevdiğimi düşünüyordum yanılmışım (:



 Bu hafta anladım ki sadece Pringlesa bayılan ben değilmişim :) Cips çok sevmem yersem de ennn güzelini yerim (: Bu hafta bu kutu bitince tekrar uzun süre almayacağım şiştim resmennn :D

Görür görmez vuruldum bu saate ve hemen aldım :) Bu saatin kordonu çok ilginç aslında tam çıkmamış tekrar çekip koyacağım IG a tamamını merak edenler var biliyorum :) Bu arada bu fotoğrafı çekerken dersteydim çocuklar parça okuyordu ben de fotoğraf çekiyordum çok ayıp :))



Düğün düğün gezdiğimden bahsetmişimdir kesinnn :) Düğünleri çoğu insan sevmez ama ben seviyorum çoğu düğünde de eğer oynayacak birini bulduysam bol bol oynarım. Bu seferki düğün aslında çok yakın akrabamızın değildi ama kuzenlerim olunca düğünde hiç oturmadım :) Topuklu ayakkabı giymeye pek alışkın olmayıp bide üstüne halay çekince uçarak düştüm resmen ama yılmadım oynadım oynadım :D 

Düğün salonu Göksu'daydı. Gerçekten ben çok beğendim salonu, organizasyonları harikaydı tavsiye edebilirim düğün hazırlığında olanlara :) özel olarak fotoğraf çekimi için bembeyaz bir piyano koymuşlar girişe bu güzelliği çekmemek olmazdı. Asalet akıyor resmen yaaa, piyanom olsa çalabilsem kesinlikle böyle bir şey alırdım.

Düğünün ana yemek kısmını da aşağıda görüyosunuz :) Menü fena değildi şahsen =) 



Kalan fotoğraflarımı görmek istiyorsanız, ki bloga kendi fotoğraflarımı koymuyorum, insatgramdan bakimlikiz yazarak beni bulup takibe alabilirsiniz.

Haftaya umuyorum ki yine dolu dolu bir hafta fotoğraflarıyla görüşmek üzere :)



Gelecek Yazı : Essence OZ Koleksiyonu Krem Allık 

2 yorum:

gamzedeniz dedi ki...

bambuya bayılırım her hayvanı ayırır tek tek gruplayarak yerdim hımm hatırlattığın ve beni çocukluğuma götürdüğün için teşekkürler

bakimliolmakasktir dedi ki...

:)) bulursanız bir nostalji yapınn