15 Mayıs 2013 Çarşamba

İnstahafta # 3

Merhaba Sevgili Okurlarım,
Bir instahafta yazısıyla daha burdayım :) Bu yazıları yazmayı çok seviyorum zaten diğer bloggerlarda da genellikle ben bu aralar ne yaptım tarzı yazıları okumayı severdim artık ben de paylaşıyorum (: Bakalım ben bu hafta neler yaptım.


İlk olarak hafta başında kendime Magnum Pink ısmarlamıştım :D daha önce hiç yememiştim ilk kez denedim. İlk olduğu içinde olabilir bilemiyorum belki de alışkanlıktan ama ben Magnum Bademi daha çok seviyorum =) Aslıdna Magnum'un hepsi güzel kiii (: 
Önceki hafta yiğenimin doğum günü olduğunu söylemiştim :) Kreşteki sınıf arkadaşlarına ablam bu toptan hediye etmişti. Çok şirin bir şeydi hemen fotoğrafını çekmiştim (: Sınıfta bu toplarla zıplayan o kadar çocuk çok komik görünüyordu :D 


Bu eriğin adı neden papaz eriği acaba diye merak ediyorum :) Erik sanırım en sevdiğim meyvelerden birisi. Eriğin en güzel zamanları bu zamanlar kaçırmadan bol bol yemek lazım (:



Bu bileklik bana bir etkinlikten hediye gelmişti. İlk kez geçen hafta taktım takana kadar kendisinin kaplumbağa olduğunu fark etmemiştim :D hatta taktıktan sonra da birkaç saat sonra fark ettim ne kadar dikkatliyim değil mi =) Çok şirin kendileri bundan sonra sık sık takacağım kesin.



Yine geçen Çarşamba bir öğretmen arkadaşımla sınıfımızı Nata Vegaya sinemaya götürdük. Bir kısmımız başka bir filme girmişti. Bende diğer kısımla Cesur Balığa gittim. Ama kesinlikle izlediğim en kötü animasyondu diyebilirim :S çocukların parasına yazık oldu cidden :S Sinemadan öncede Köfteci Ramiz de köfte yemiştik ama onun resmini çekmeyi unutmuşum. Gerçekten kaşarlı köftesi bir harika (: Sinemadan sonrada Burger dan dondurma yedik. Geçen haftanın en güzel ve eğlenceli günlerinden birisiydi :)



Geçen hafta öğrencilerime performans ödevi vermiştim. Atasözlerini maket haline getireceklerdi. Birçok ödev var aslında hepsini paylaşmayı istiyorum belki ayrı bir post yaparım cidden çok orijinal maketler yapmış çocuklar. Burda da "damlaya damlaya göl olur" atasözünü anlatmışlar.



Geçen cumartesi de yiğenimi de alıp koşa koşa Foruma gittim. Gratis indirim yaparda ben durur muyummm :) Tabi alışveriş yapıp yorulunca waffle yemek farz oldu bize :p Mado bu işi çok iyi yapıyor gördüğünüz gibi.



Yemekte yedik üstüne klasik haline gelmiş bir durum olarak birer Big Kingi hüplettik :) Ama kararlıyım artık Big King yemeyeceğim tutacağım kendimiii umarım.... Her yediğimde pişman oluyorummm :(

Aynı gün Gratis alışverişimi paylaştım zaten :) O gün bir de LCW dan kadınlar günü indiriminde aldığım kot yırtıldığı için faturamı da kaybettiğim halde bir şansımı denemeye gittim ve hiç sorgusuz değişim yaptılar çok mutlu oldum :) LCW nın bazı malları kötü kabul ediyorum ama müşteri politikaları beni mutlu etti açıkçası artık alışverişe devam ederim ordan. Bir de Defacto dan tşört almıştım ama paylaşmadım onları fotoğraflamak akılma gelmedi sanırım :) Ha bir de anneme Özdilekten çok güzel bir battaniye aldım anneler günü hediyesi. Ve böylece haftayı kapattım. Uzun yazımı okuduysanız teşekkür ederim.


Dipnot : Kullanıcı adım bakimlikiz :)


Gelecek Yazı : Maybelline - 190 Numara Brilliant Cherry Ruj

5 yorum:

Adsız dedi ki...

kullanici adin ne kiii, biz de takip edelim :)

bakimliolmakasktir dedi ki...

sen deyince fark ettim canım :) bakimlikiz kullanıcı adım =)

Dünden Bugüne dedi ki...

Performans ödevlerini ne güzel yapıyor şimdi ki çocuklar sanarsın annelerine babalarına yaptırıyorlar :)) Böyle karışık yazıları okumak keyifli oluyor. Vee bence de magnum badem, narlısını da sevdim gerçi farketmez dondurma olsun da gerisi önemli değil :)

Blogcu Sultan dedi ki...

çocuğun performas ödevi cidden çok güzel olmuş bu arada magnumun her hali güzel bence:)) nata vega dediğine göre sanırım sende Ankaradasın.
sevgiler.

bakimliolmakasktir dedi ki...

@yasemin
annelerine babalarına yaptıranlarda var tatlım :) ama birçoğu kendi yapmıştı eminim =) magnum bademde yedim bu hafta ama ağır geldi sanki :S magnum nar ekşi ekşi ona mı kayıyor gönlüm ne :p


@tokideki ses
çok konuşmasaydı 100 verecektim aslında o ödeve (: ben de Ankaradayım hıhı (: