7 Mayıs 2013 Salı

İnstahafta # 2

Merhaba Sevgili Okurlarım,
Haftalar ne çabuk geçiyor bir kez daha anladım bu instahafta postlarını paylaşırken. Geçen haftada dediğim gibi artık yeni oyuncağım instagram oldu =) gerçekten çok eğleniyorum orada fotoğraf paylaşıp düzenlemeler yaparken. Çok gecikmişim diyorum kendi kendime sürekli çünkü fotoğraf çekmeye çekinmeye bayılan biriyim =) Gelelim bu hafta neler yaptığıma.



Geçtiğimiz hafta yiğenimi de alıp 1 Mayısın tatilde olması vesilesi ile Forum Ankara'ya gittim =) Yiğenimle Foruma gittiğimizde genelde önce yemek yeriz ve yemeğimizi de hep Burger da Big King olarak seçeriz (: Biliyorum bunlar hiç sağlıklı yiyecekler değil hatta hiç güvenilir değiller ama dayanamıyoooruuumm :S :) Arada birde olsa bir kaçamaktan bişicik olmaz heralde (:



Yemekten sonrada sinemaya gidelim dedik. Film tercihimizi Crood'lar dan yana yaptım. İyikide yapmışımm çok komiklerdi :)) Animasyon seven büyükler kesinlikle seveceklerdir diye düşünüyorum. 




Sinemadan sonradaa Mado'da waffle yedik :) Bugüne kadar ben en güzel waffelarımı hep Mado'da yedim şahsen ve çook seviyorum tekrar tekrar yiyeceğim de :) Dolu dolu günümüzde Gratis'ede uğradık tabi ama hediye almıştım oradan onları paylaşmadım tabiside :)



Bu hafta özellikle çiğ bademe ve siirt fıstığına olan özlemimi dindirir gibi oldum ama yetmedi her gün yesem yerimmmm :) Lakin yemesem daha iyi olacak bu kilolar aldı başını gidiyor :S


Üni'deyken yurtta her sabah domates salatalık alıp onları böyle doğrar biraz yağ biraz nar ekşisi bulamazsak limon suyu biber ve nane ile buluşturup afiyetle yerdik. O günleri çok özlüyorumm :( O günlerden kalma alışkanlıklarım hala devam ediyor... Bir de kaymak balımız vardı ama Afyon kaymağı buralarda olmuyor maalesef :( 



Cuma günü yiğenimin doğum günüydü. Kreşinde ona sürpriz doğum günü yaptık :) Bu futbol maketlerini çok istiyordu (: Tabii isteğini kırmadık. İyiki doğdu Kerem'im...

Vee pazar günü Hıdırellezdi malum :) Ben de artık bir an evvel atanıp sonra da evlenmek istediğim için gül ağacının dibine kalem ve yüzük gömdüm bir de dileklerimi yazdım o kağıda =) Umutluyum önümüzdeki yıla kadar hem atanacağım hem evleneceğim inşallah =))) 


Böyle dolu dolu bir hafta daha geride kaldı. Tabi buradakilerle sınırlı değil yaptıklarım. Çocukları sınav yaptım onları hala okuyorum analiz yapıyorum filan derken geçiyor günler :)

 Fotoğraflarımın tamamını görmek için beni instagramdan bakimlikiz yazarak takip edebilirsiniz. 



Gelecek Yazı : Essence Jel Eyeliner 01 Midnaight in Paris / Essence I love Extrem Rimel

5 yorum:

Shimizu Zen dedi ki...

Forum benim de uğrak yerlerımden birisidir:)

B. dedi ki...

ücretli öğretmenlik mi yapıyorsun? Kerem benim de oğluma koymak istediğim isim, bir gün dünyaya gelirse :) İnşallah gerçekleşir hayallerin, kpss illetinden kurtulursun.

bakimliolmakasktir dedi ki...

@shimizu
bi gun belki karsilasiriz canim :)))

@B
İns bir gun hayalin gercek olur :) bizimkisinin birde mirzasi var Allah adiyla yasatsin cok guzel isim kerem. Ucretli yapiyorum ilk yilim daha aliskin olmadigimdan ders calisamadim bu yil atanmam zor ama nasip tabii

B. dedi ki...

alan sınavına girecek bir branşta mısın? Ben son sınıftayım ve öyleyim, aynı şekilde hazırlanamadım hiç, eğer okul biterse mezuniyetten sonraki bir ay çalıştım çalıştım, çalışamadım Allah Kerim :) Allah bütün yeğenlere, evlatlara sağlık versin, adlarıyla yaşasınlar.

bakimliolmakasktir dedi ki...

@B
edebiyat mezunuyum canım yani alan var bana da =) kısmet ya bakarsın bildiğimiz yerlerden çıkar :p benimkisi kendini kandırmak ama olsun :)