1 Mayıs 2013 Çarşamba

İnstahafta # 1

Merhaba Sevgili Okurlarım,
Aslında uzun zamandır takip ettiğim bloglarda severek okuduğum bu aralar ben yazılarının yanına bir de Sevgili arkadaşım iheartsu'nun İnstahafta yazıları eklenince dedim ben de bu olaya bir el atmalıyım :) Önce instagrama üye oldum ve keşfetmeye başladım sonrada güzel güzel günlük haftalık fotoğraflarımı paylaştım :)) Gerçekten de çok sevdim ben bu olayı koyukırmızı'mın dediği gibi yeni oyuncağım oldu bu paylaşımlar benim (: Bakalım bu hafta ben neler yapmışımm (: 


İlk olarak gördüğünüz gibi pizza yaptımmm :) Ben bu aralar takmış durumdayım bu pizza yapma olayına. Hamuru hani marketlerde filan satılan bazlamalar var ya işte o =) Dileyen olursa tarif verebilirim. Dışarıdan aldığımız pizzalardan kat kat güzel oluyor malzemeleri kendimiz hazırladığımız için hem de yarım saat içinde hazır oluyor istediğiniz kadar pizza :) Canım çekti vallahi bu hafta tekrar yapacağımmmm..


  

Bu haftanın benim için en bomba olayı kuzenimin nişanıydı :) Kendisiyle bir yıl öncesine kadar ayrılmaz bir ikiliydik yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Bir yıldır konuşmuyorda olsak bugününde onu yalnız bırakamazdım. Yüzsüzlük ettim ve çekimlerini kardeşiyle yani diğer kuzenimle beraber yaptık :) Bu arada ilk kez yarımda olsa kendimi gösterdim :D İnstagram prpfilime bakanlar tamamımı da görebilirler :p




Evet gelelim nişan fotoğraflarımın bir kısmına :) Aslında yaklaşık 500 tane fotoğraf çektim. Fotoğrafçı tutsalar bu kadar çekinemezlerdi :p çok orijinal fikirlerim vardı ama vaktimiz yoktu düğüne kaldı kalan kombinlerim =) 
 

Gayet kasvetli bir günde yakaladığımız güneş ışıklarında bu pozu yakaladığım için çok mutluyum :) Gelinle damadın yüzünü maalesef gösteremiyorum.



Bu ayna benim ennn sevdiğim aynam çantamda taşımıyorum çok özel bir hediye olduğu için gelin hanıma kısmetmiş benim canım Tavus Kuşum :)



Gelinimizin ismi Gül olunca Gül'süz olmaz dedim =)



Balonlarla çekilen bütün düğün nişan fotoğraflarına ise hastayım bunu da o yüzden çektim ve sevdim bu işi :) Bu hafta yine nişan fotoğraflarımdan paylaşmaya devam edeceğim instagramda haftayada burada görme imkanınız olacak (: Bu işte kariyer yapacağım ya hadi hayırlısı :p




Son olarakta eski fotoğrafcılık günlerime dönünce bundan 2.5 yıl önce çektiğim bu fotoğraf geldi hemen aklıma. Çok söz söylemek istemiyorum fotoğraf her şeyi anlatıyor... Urfa'dan Yozgat'a çalışmaya gelen mevsimlik işçilerden bir kız ve kardeşi...



İnstagram'dan takip için bakimlikiz yazmanız yeterli =) 

Fotoğraflarımı beğenenlerden yorum bekliyorum benim için önemli bir konu çünkü =))



Gelecek Yazı : Mim

5 yorum:

Unknown dedi ki...

Güzel fotoğraflar... Bakış açınız güzel ve farklı :)

bakimliolmakasktir dedi ki...

teşekkürler merve :)

Makyaj Tutkusu dedi ki...

Aman yarabbi! Instagram'dasin ve bana aber veriyorsun? Instahafta'lari beraber yapicaz desene <3 Ay cok sevindim ya <3

bakimliolmakasktir dedi ki...

ben takip ediyosun sanmıştım kuzummm :) beraber yapıcaz efettt (:

Dünden Bugüne dedi ki...

Fotoğraflar çok güzel, evlenicek olsak fotoğrafçı arkadaşlarımız var ne güzel :)
Seni yarım da olsa görmüş olmak çok güzel bu arada, tamamı da nasip olur inşallah :)