11 Mayıs 2013 Cumartesi

Gratis Alışverişi ve Giftbox


Merhaba Sevgili Okurlarım,
Gratis böyle güzel indirim yapınca ben de dayanamadım bir koşu gittim tüm limitlerimi zorlayarak =) Limitim az olunca ancak bu kadar alabildim inanın o kadar çok şeyde gözüm kaldı ki ama tuttum kendimi :( Bakalım neler alışım.

Benri Disk Pamuk son bir tane kalmıştı o kadar uygun olunca tabi :) 1.20 TL ıslak mendillerini ve gözlük silme mendillerini görseydim alırdım ama dikkatimi çekmemiş neyse artık :)

Giovanni Yağlı Saçlar İçin Şampuan zaten istek listemde vardı deneme amaçlı aldım ama açıçası sürekli alamam çünkü 250 ml şampuan indirimsiz 15.75 TL :S indirimle 9.50 ye filan geldi :S bu şapuanın yerine açıkçası güzel bir renkli kozmetik alabilirmişim =)

LA Ligne Saç Kremi daha önce yazısını yazmıştım elimdeki bitmişti şuan kullandığım FİNESSE bitince yerine devam edeyim dedim fiyatıda uygun olunca 2.25 TL ye filan geldi

Benri Makyaj Düzeltme Çubukları 1.20 TL almak şart değildi ama kulak çöpleride aynı fiyat masıl olsa :)

Benri Aseton koyu renk ojeleri çıkaramamaktan bıktığım için aldım deneyeceğim şimdi :) 1.65 TL

Maybelline Jel Eyeliner Blue ve Black Pink Diamonds bu eyelinerları çok istiyordu kahveyle simli siyah arasında kaldım ama siyahı aldım :) İkisi 24.75 TL

The Balm Ruj: bu ruju daha önce almıştım aslında ama o zaman tekrar almaya gidemediğim için kendime aldığımı iheartsu'ma göndermiştim :) kendime de almış oldum indirimle :)

Pastel Allık : Herkes denedi bir ben kaldım açık pembe allık istiyordum gayet uygun fiyata sahip oldum 5 TL den daha aza geldi :)

Essence 2 in 1 Eyeliner : Bu eyelinerı neden daha önce almadım acaba ben?? Aradığım eyelinerı buldum sonunda diğer tüm siyah eyelinerlarımı alabilirsiniz :) incecik eyeliner çekebildim tek seferde hem de kalın ucuda bnm istediğim kalınlıkta çekiyor üstelik bayıldım yaa anlatamam o kadar güzel tüm acemiler gidin alın hemen :) İndirimsiz 9.95 indirimle 5 TL ye geldi. Bittikçe hep alacağım bundan hep =)

Keşke imkanım olsaydı da daha çok şey alabilseydim ama bunlarda yetti bana ha birde Kipada ½50 indirim vardı oradan da Parmex 200 ml asetonu 1.60 TL ye aldım. Pek cilt bakım ürünü ihtiyacım olmadığından abartmadım :) Birkaç parça da hediye aldıklarım var onları gösteremiyorum üzgünüm (:



Ve yaklaşık bir senedir Özgecan'la hediyeleşmelerimizden aralıklarla bahsediyorum bilenler bilir. Yine önceli gün Özgecan bu güzel hediyeleriyle beni çok mutlu etti. O lilakutular VC lar ne ki bizim sevgimizi kattığımız bu güzel kutularımızın yanında :)

Şu Snoppy li kesenin güzelliğine bir baksanız ya :)
Watsons Maskenin kabı bile süperrr :) bayılıyorum bu maskelere (:
Apocalipsleri sevdiğimi yazmıştım bir yerde watsonsların bana uzak olduğunu bilen arkadaşım nasıl bir incelik yapmış bana bakar mısınız :) Luna rengide artık benim.
NYC oje ise 7 gün çıkmayan cinsten rengide çok tatlı bir mürdüm. 
Effaclar H krem ise bendekiyle beraber tam manasıyla kullanıp karar verebileceğim miktara çıktı :) 

Gerçekten beni takip edip ne istediğimi ne sevdiğimi tahmin edebilen beni hiç tanımamış görmemiş bir arkadaştan böyle ince hediyeler gelmesi insanı mutlu ediyor. Her şeyden öte paketi aceleyle açınca ben okulda meraktan çekememiştim resmi paketimin inceliğine bakar mısınız? Tekrardan çok teşekkür ediyorum Özgecan'a gerçekten beni mutlu etti bu güzel hediyeleriyle.



Gelecek Yazı : Beauty Formulas Kömürlü Burun Bandı

8 yorum:

kendinin ruh doktoru dedi ki...

ben sizler için de birşeyler aldım.buyur çekilişime

Ecz.imis dedi ki...

Ben de Giovanniyi ve benriyi aldım denemek için. Bakalım sonuç ne olacak. :) İkisine de devam etmem gibi geliyor ama merak işte, deneyip görmek lazım. :) Güle güle kullan aldıklarını. ;)

Moda Masalları dedi ki...

♥♥♥ :)

Herseydenbirtutam dedi ki...

Güle güle kullan aldıklarını.
Şampuanın yazısı bende var.

makyajlı kareler dedi ki...

güle güle kullan canım:))

bakimliolmakasktir dedi ki...

@kendininruhdoktoru
çekilişlere katılmıyorum maalesef :)

@Eczimiş
bence benriye devam edersiniz gerçekten çok markaya göre daha kaliteli =) ama giovanniye bir şey diyemem henüz

@Moda Masalları
Teşekkür ederim tekrardan canım :)<3

@undenied
hemen bakıyorum canım teşekkür ederim

@makyajlı kareler
teşekkür ederim canım :)

Tuba Şahin dedi ki...

Canim gule gule kullan aldiklarini cok guzeller =))

bakimliolmakasktir dedi ki...

teşekkür ederim tatlımm :)