26 Mayıs 2013 Pazar

Essence Oz Koleksiyonu Pudra / Aydınlatıcı


Merhaba Sevgili Okuyucu,
Biliyorum Essence bu koleksiyonu çıkaralı çok oldu ama ben ancak yazmaya fırsat buluyorum. Bundan sonra koleksiyon ürünlerini daha hızlı tanıtım yapacağım karar verdim :) Bu kadar gecikince pek bir anlam ifade etmiyor galiba. Ama birkaç hafta önce ben hala bu pudrayı Gratis'te gördüm çokta geç sayılmaz bence.

Pudranın koleksiyondaki tam ismi 01 The Great and Powderful. Zaten koleksiyon tek pudradan oluşuyor. İçerik listesinin başında talc ve mica geliyor! Üretim yeri Polonya :) Dikaktimi çekti Essence'in çoğu ürününde paraben yerine mica var aralarında nasıl bir fark var bilmiyorum ama micanında pek faydalı olmadığını okumuştum.

Bu koleksiyonun bence en alınabilir ürünlerinden birisi bu pudraydı. Aslında asıl albenisinin olması tamamen pudranın üzerindeki hoş yazılar ve görüntüden kaynaklanıyor. Çünkü bu pudra inanılmaz tozutuyor. O kadar çabuk bitecek bir ürün ki yüzünüze kullandığınız kadarını tozutup işe yaramaz hale getiriyor! 

İçerisinden hafif altın ışıltılar var ama bence bunlar pudrayı aydınlatıcı olarak kullanacak kadar yeterli değil. Böyle olması da iyi bir şey yüzünüzün tamamına sürdüğünüzde disko topu moduna geçmiyorsunuz :) 




Kapatıcılığı ortanın bir tık altında bence. Aşağıda damarımın üzerinde görüyosunuz ama benim damarlarım zaten aşırı yeşil durmuyorlar. Yüzde kesinlikle kalıp gibi ya da benim deyimimle emanet gibi durmuyor :) Ciltle güzel bir şekilde bütünleşiyor. Yine de içindeki hafif ışıltılar ışıkta belli olduğu için ben bunu özel günlerde ya da akşamlarda kullanıyorum günlük kullandığımı pek söyleyemem. 

Açıkçası çokta gerekli bir pudra değil ama görüntüsü güzel :) Ben twilight koleksiyonundaki aydınlatıcı pudrayı almamıştım onun yerine aldım aslında. Severek kullanıyorum diyebilirim. Çabucak biteceğini de eminim. Fiyatına göre idare eder bir ürün evet unutmadan fiyatı da 12 TL idi. Almak isteyenler varsa belki hala vardır yeni koleksiyon gelmeden bir bakın =)



Gelecek Yazı : Muhteşem Bir Gün ve Hediyelerim :)

2 yorum:

audrey dedi ki...

bu pudra benim favorim oldu son zamanlarda indirimden bir tane daha almadığıma pişman oldum..

bakimliolmakasktir dedi ki...

burada bugün hala bir tane vardı ama essence yeniden buna benzer bir pudra çıkarır gibime geliyor :)