23 Mayıs 2013 Perşembe

Eczanemizde.com Alışverişim


Merhaba Sevgili Okuyucu,
Geçtiğimiz günlerde yayınladığım top 5 imde alınacak listemin son üyesi olan feminsoft intim jeli dayanamayıp geçen cumartesi sipariş verdim. Sipariş için daha öncede şurada ve şurada alışverişlerimden bahsettiğim eczanemizde.com u tercih ettim. Üçüncü alışverişim olması sebebiyle memnun kaldığımı anlamışsınızdır. 

Aslında 4 TL lik bir indirimim vardı kargo böylece 90 kuruşa geliyordu bunu da değerlendirmek istedim. Çok bir şey almayınca bu kargo indirimleri çok iyi oluyor :)

İki ürün almama rağmen gördüğünüz gibi gayet güzel kutulanmış ve paketlenmişti. Halbuki dermostil alışverişimde iki üründe hemde bunun üç katı fiyat ödedim ama kutulamaya tenezzül dahi etmemiş. Paketleyip kargo poşetine koymuşlardı! 

Cumartesi sipariş verdim pazartesi kargolandı ama çarşamba ancak bana ulaştı. Bunun da Sürat kargoyla alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum.



Gelelim neler aldığıma... İntim jel arayışımın galibini feminsoft kıldım. Daha önce testerını kullanmam ve şuanki indirimli fiyatının da bunda etkisi büyük. Evet eczanemizde.com da şuan 9 TL ye satılıyor. 300 ml gibi de kocaman bir şişesi var.  Uzunca bir süre benimle olacağı kesin =) Kullandıkça yorumlayacağım.

Avene Thermal Suyu daha önce kendime almıştım bunu da hediye etmek için aldım :) 12 TL gibi bir şeydi fiyatı. Kendim çok memnunum en kısa zamanda yazısı gelecek.

Yandaki Sebamed Tonikte tester olarak kutuma eklenmiş :) Ben özellikle sipariş notunda tester istediğimi belirtmiştim. Belirttiğiniz taktirde sizi asla kırmıyorlar. Ki 20 tl lik alışveriş ya da 100 tl lik alışveriş diye de ayırmıyorlar. Sen 20 tl lik alışveriş yaptın sana tester yok demiyorlar =)) Bunu yapanlar var!

Tonik göndermeleri ise isabet olmuş çünkü kullanabileceğim bir tester ve fikir sahibi olup gerekirse sipariş verebileceğim =) Tonik tester larını sevdiğimi fark ettim böylece..

Sonuç olarak memnun kaldım ben alışverişimden muhtemelen denk geldikçe yine sipariş vereceğim eczanemizde.com dan..




Gelecek Yazı : Essence Oz Koleksiyonu Pudra / Aydınlatıcı

2 yorum:

Baar dedi ki...

Şu termal suyu bende denemek istiyorum:) Güle güle kullan:)

Bize de bekleriz:) http://bazenar.blogspot.com

bakimliolmakasktir dedi ki...

@baar
kesinlikle en kısa zamanda almalısınız o zaman yaza tam bir kurtarıcı olacak ürün :)