5 Mayıs 2013 Pazar

Bitenler # 7

Merhaba Sevgili Okurlarım,
Ne zamandır bitenler yazısı yazmadığımı fark ettim. Halbuki o kadar çok şey bitirdim ki bu süreçte tabi bir kısmını annem ben fotoğraflayamadan çöpe attığı için onları yazamıyorum ama yine de iki posta sığacak kadar bitenlerim çöpe gidenlerim var :) Bitirmeyi yerine yenileri almayı ya da stoktan yenisini çıkarmayı çoook seviyooeumm :) Bakalım geçtiğimiz aylarda ben neler bitirmişim.


1) Yves Rocher Göz Makyaj Temizleyicisi : Yazısını yazmıştım okumak isteyenler tık tık. Ben kendisinden nefret ettim sanki temizleyici değilde suydu içerisindeki ! Gerçekten çok kötüydü bir daha kesinlikle almam.

2) Flormar Likit Eyeliner : Bu eyeliner ı ben uzunca zaman önce almıştım. ASlında bitmedi ama fırçasına dikkatli bakarsanız fırçası bozuldu tel tel açıldı mecburen atmak zorunda kaldım. Yerini daha önce aldığım Essence likit liner aldı bile :) Tekrar alamam sanırım şişesi filan değişti bu ürünün yenilenmiş halini belki denerim tekrar bilemiyorum. 



3) Abba Nem Serisi Şampuan ve Saç Kremi : Deneme boy olarak gönerilmişlerdi şu yazımda bahsetmiştim tabii pek bir şey anlayamadım az oldukları için :) Orijinallerini almam çünkü benim saçlarımın neme ihtiyacı yok :) 



4) Yıllanmış Rujlar : Baştaki kırmızı ruju bir iki kez kullanmışımdır en fazla. İnanılmaz bulaşıyordu kırmızının lekeside kötü oluyor malum Dore diye bir markası vardı Avon gibi filan satılan bir marka çöpe gitti maalesef :S kolay kolay çöpe atmazdım ama kullanılacak gibi değildi. 

Color trend rujlarda çok eski belki 4 5 yıllık vardır. Kullanma sürelerini geçtim artık kokuları değişmiş gibiydi.  Tedirgin oldum attım.

Sondaki rujuda pazardan almıştım dudaklarımı çok kurutuyordu. Başka bordo rujlar alırım onun yerine dedim hem de ne idüğü belirsiz bir şey kullanmaya gerek yok dimi :) 

Maalesef çöpü boyladılar. Artık az ve öz ruj kullanıp bitirmek istiyorum. Zaten söz verdim kendime ruj bitimeden yeni ruj almayacağım artık. Bir ruj bitecek bir ruj alınacak =)



5) Kühne Elma Sirkesi : Daha önce şu yazımda elma sirkesinin faydalarından bahsetmiştim. Her banyomda muhakkak saçlarıma kullanıyorum. İnanıyorum faydasına ve devam ediyorum. Yeni şişemde yarılandı bile =)

6) Sensodyne Beyazlatıcı Diş Macunu : Her hangi bir beyazlatıcı etkisini görmedim açıkçası. Sensodyne sevdiğim bir markaydı ama elimdeki de bitince bir de theramed deneyeceğim. 


7) Arko Nem Mangolu Krem : Bu kocamannn krem kutusunu bitirene kadar ömrüm tükendi :D Bir daha karar verdim kesinlikle bu kadar kocaman kremler almayacağım. Sür sür bitmiyor. Kokusu güzeldi yapısı biraz sıvıydı ama güzeldi nemlendirmesi de bana sık sık sürdüğüm için yetiyordu. Sürdükten sonra elleri yıkayınca anında nem geçiyor ama :S

8) NOB Asetonsuz Oje Çıkarıcı Mendiller : Yazısını yazmıştım yine daha önce okumak isteyenler tık tık. Ben çok seviyorum bu mendilleri daha önce elmalısını bitirmiştim. Bu da üzümlüsü idi. Her çeşidini deniyorum bittikçe. Şuanda portakallı olanını kullanıyorum. Bittikçe tekrar tekrar alacağım bir ürün.

9) Clinique Yüz Temizleme Jeli : Tester ürün olduğu için yine pek fikir edinemedim. Ama genel fikrim orijinal boyunu almayacağım oldu. Yüz temizleme jelleri benim yüzümü kurutuyor maalesef :S

Evet bir bitenler yazısının da sonuna geldik ben seviyorum bu yazıları yazmayı da okumayı da =) 


Gelecek Yazı : Top 5 # 3 

5 yorum:

Makyaj Tutkusu dedi ki...

Ben bir ruju 4-5 sene zaten hic tutmazdim canim :D Kullanmaya korkardim ben yaa. :-)

Güney Kore ve Ben dedi ki...

pek urun bıtırme alıskanlıgım yok ama sewıyorum boyle kısa we oz yazıları =)

bakimliolmakasktir dedi ki...

@iheartsu
atmaya kıyamamamın sonucu bu oluyor tatlım bitiremiyorum sonra yenilere alışıyorum eskiler kalıyor :S

@klein klein
bitirmek iyidir :))

Adsız dedi ki...

rujları attığın iyi olmuş , kullansaydın sonunu pek iyi görmüyordum açıkcası =)
ya şu asetonsuz mendiller sorunsuz çıkarıyor mu gerçekten ojeyi ? asetonsuz yzısını görünce ben biraz tedirgin oldum ve almadım

bakimliolmakasktir dedi ki...

bence gayet güzel çıkarıyorlar ama çok yağlı bir mendil ellerin yağ içinde kalıyor o yüzden herkes sevmeyebilir