4 Mayıs 2013 Cumartesi

AvonTrue Color Olive Far


Merhaba Sevgili Okurlarım,
Geçtiğimiz günlerde 2. Aylığım yazısında bu farıda bu ay boyunca kullanacağımı yazmıştım. Eskiden cok far kullanmadığım için tam olarak makyaj nasıl yapılır bilgim olmadığı bir zamanda bu farı almışım maksat elimde yeşil bir far bulunsun. Keşke almasaymışım diyorum çünkü çok zor bir renk bana göre gerçekten kullanması zor ve değişik bir rengi var bana göre olmayan bir renk olduğu kesin. 

Aldım madem kullanayım da kenarda kalmasın dediğim için bu ay ki aylık makyaj çantama aldım kendisini. Düşündüm nasıl kullansam diye ve sonucu aşağıda beraber göreceğiz :) 

Farın yapısı sert çok fazla tozutmuyor. Pigmenti idare eder çok iyi değil aşağıda far bazıyla uyguladığım halde üç beş kez farı sürmek durumunda kaldım rengini versin diye. 

Söylenecek çok şey yok bu far için zaten ben genelde tekli farları sevmem işte cahillik dönemimde bir hata etmişim şimdi toparlamaya çalışıyorum :p Rengini de çok sevemedim. Ama güzel bir kombin yaptığımı düşünüyorum. Sözü uzatmadan örnek makyaja geçeyim ben en iyisi :)

Bu arada bu far hala üretiliyor mu bilmiyorum. Fiyatını da hatırlamıyorum haliyle.


Bu ilk fotoğraf flşalı çekim. Flaşlı olduğu için kaş altım çok parlak çıkmış ama aslında o kadar parlak durmuyor. Kaş altı aydınlatıcısı olarak yine Avon'dan 4 lü far paletim var ilk aylığım yazısında bahsetmiştim. Onun hoş sedefli bir ten rengi var onu kullanmıştım. Flaş olunca sedefler parlamışlar (:








Gözümün üzerinde ve altında ise The Balm Shady Lady Vol 1 paletinden jealous jordana rengi var. Daha sonra o paletin yazısını yazdığımda rengi tekrar göstereceğim. Eyeliner fırçası ıslakken uygulama yaptım alt ve üst kirpik diplerime. Rimel ve far bazım Essence I love Extreme. Göz altı kapatıcım The Balm Time Balm Concealer. Kaşlarımda Flormar Kaş Farı var. 




Ben genel olarak bu renkleri gözlerime yakıştırdım ama tek sebebi jealous jordana bence (: göz bebeğimi kenar rengi ile pek uyumlular değil mi :p :))) 

Yavaş yavaş böyle paylaşımlarda bulunmaya devam edeceğim daha güzel makyaj örneklerimde var aslında ama zamanla paylaşmayı düşünüyorum (: Günlük makyaj yazısı yazmaktansa böyle tanıtırken yazmayı tercih ediyorum çünkü. 

Gelecek Yazı : Bitenler # 7

4 yorum:

Belleeamie dedi ki...

renge bayildim, cok yakismis :)

dnz dedi ki...

çok güzel bir kombinasyon olmuş renkleri çok beğendim :)

kozmetikperisi dedi ki...

rengi çok yakışmış,hediye çekilişimede beklerim sevgiler:)

bakimliolmakasktir dedi ki...

@BelleAmie
teşekkür ederim canım :)

@dnz
teşekkürler dnz (:

@kozmetikperisi
teşekkürler =)