17 Haziran 2013 Pazartesi

Bitenler # 8

Merhaba Sevgili Okurlarım,
Son zamanlarda pek bitenler yazısı yazmadığım için git gide birikiyor bitenlerim. Daha da arayı açmadan hemen bir kısım bitenlerimi paylaşayım istedim. 



1) Uni Wipes Islak Mendil : Bu ıslak mendiller indirime girdikçe üçlü olan paketlerinden alıyorum. Makyaj yaparken ellerimi filan siliyorum, kalınlığı filan gayet güzel ıslak havlu diye geçenlerdem. Denk geldikçe alacağım.

2) Nivea Pearl Koltuk Altı Roll On : Bu roll onları çok seviyordum aslında ama içeriğindeki aluminyumu görene kadar. Maalesef evde daha jiç kullanmadığım bir şişe daha var. Onuda kullandıktan sonra tercih etmemeye özen göstereceğim. Umarım o zamana kadar Nivea içerik listesini yeniler!



3) La Ligne Saç Kremi : Gratise özel bir marka olan La Ligne' in ben ub saç kremini sevdim. Fazla sıvı ama saçlarımın kolay taranmasını sağladığı için çokta dert etmedim. Fiyatı zaten çok uygun üstüne birde indirim olunca yedeğini almıştım. Yazısı için tık tık

4) Avon Kırmızı Ruj : Bu ruj artık üretilmiyor paketini de attığım ismini ve numarasını maalesef hatırlayamadım. Dudakları dolgunlaştırdığını iddia eden kırmızı rujumu bana ünideyken en yakın arkadaşım hediye etmişti. O hediye edince dikkatli kullandım bitmesin diye ama ilk bitirdiğim rujumda kendisi olduğu için çok mutluyum :) Son damlasına kadar kullandım inanın çok muhteşem bir kırmızı ruj değildi ama beni idare ediyordu. Yenisini zaten alamam üretilmiyor. Yerine şuan The Balm Mia Moore ruju kullanıyorum. ( Bu arada bir makyaj ürünü bitirdim sonunda çok mutluyum :))



5) Dove Krem Testerları : Bu krem testerlarını seyehat krem kutularıma boşalttım ve öyle kullandım. Dove kremi üniye ilk başladığım yıl çok kullanmıştım. Anılarımı canlandırdı. Evdeki kremler bitince bir kutu dove krem alacağım :)

6) Alix Avien 159 No Oje : Rengi çok güzeldi severekte kulanıyordum ama resmen sünmeye başlamıştı. Sünmek ne kelime garip bir hal almıştı oje katılaşmıştı filan alix avien ojelerden iyice soğudum inanın 6 ay sürmeden ojeler sünmeye başlıyorlar. Bundan sonra çok beğendiğim bir renk olmadıkça alix avien oje almayacağım.



7) Listerine Ağız Bakım Suyu : Yazısı için tık tık. Yenisini henüz almadım aslında bu tarz ürünleri kullanmayı seviyorum ama yerine Amway den bir ürün denemek istiyorum. Onu da satan birine denk gelince alacağım.

8) Rival de Loop Göz Makyaj Temizleyicisi : Ara sıra gözlerimi yakıyordu ama güzel temizliyordu. Bendeki seyehat boyuydu tekrar Rossmana yolum düşerse alacağım. Yazısını da yakında yazabilirim belki.


9) Olay Aloe Veralı Tonik : Bu toniği yıllar önce almıştım bir kenarda kalmış fark edince kullanmaya başladım. Makyajımı temizledikten sonra ihtimalen kalıntı varsa diye kullanıyorum ben toniklerimi o yüzden seviyorum çeşitli tonikler denmeyi de. Bu ürününde kokusu temizlemesi güzeldi. Zaten bana kalırsa çoğu tonik aynı =) Tekrar almam yeni ürünler deneyeceğim.

10) Nutraplus Krem : Ellerim çok kuru olunca bunu doktor vermişti. Kokusuz değiişik bir krem tekrar alacağımı sanmıyorum. Elimdeki kremlerden memnunum çünkü.

11) Maybelline One by One Rimel : Kesinlikle harika bir rimel tekrar almadım yeni rimeller denemek adına ama bir gün kesinlikle geri dönebilirim. Maybelline de daha iyi bir rimel bulmazsam tabi :) Yazısı için tık tık

Temmuz da yeni bir bitenler yazısında görüşmek üzere :))


Gelecek Yazı : Essence Soft Naturel Fondöten 

5 yorum:

MsMelYas dedi ki...

Canım,bir sürü ürün bitirmişsin.Makyaj ürünleri de var aralarında.Hadi rahatladın biraz...

Unknown dedi ki...

Nutraplus el kremini ben de kullaanmıştım. Kış için harika bir ürün:)

B. dedi ki...

nivea'nın alüminyumsuz olduğu iddia ettiği bi roll onu daha var, ben de onu yarıladım ama korumuyor :( havalar serinleyince kullanmak üzere koydum kenara. Yoğun okul hayatı, sıcak hava olunca mecburen rexona aldım bi tane ama hiç iyi yapmıyoruz :( şu kpss bitsin, hem iyi koruyan hem zararsız bi roll on aramalarına geçeceğim.

bakimliolmakasktir dedi ki...

@MsMelYas
evet canım yenilere yer açılıyor diyeceğim ama yok stokları kullanmaya sıra geliyor öyle çok stoğum olmuş ki :)

@zuhal
kesinlikle canım ben de kışın tekrar alabilirim belki.

@B
gratislerde satılan parabensiz aluminyumsuz bir roll on var canım ben ona geçicem bunları bitireyim diye kullanıyorum yoksa artık hep onu kullanacağım Crystal roll on diye geçiyor. Bir bak istersen yolun düşerse küçük boyu 5 TL hem de :)

Esin D. dedi ki...

Avon'un kırmızı ruju bende de var, içi mentollü olduğundan birazcık şişiriyor dudakları ama ben hiç sevmemiştim. Hayırlı olsun bitenler. :-)