7 Ağustos 2012 Salı

Yine yeniden tam benlik bir mim :)

Canım arkadaşım kelebekimm beni mimlemiş :) Tabi o da biliyor soruların tam benlik olduğunu ve bende yatan bir cevher olduğunu hemen beni mimledi :p :)))))

Başlayalım bakalım ilk sorumuzla :)

1- Çaresi bulunmayan bir hastalığa yakalandınız ve bunun sonucunda yaklaşık 1 yıllık ömrünüzün kaldığını öğrendiniz. Kalan 1 yılınızda ne yapardınız ?
Hemen kendime 1 yıllık ödenek verecek birini bulurdum ama ciddi anlamda :D sonra o parayı alır evden kaçar sevdiceğimle düğünümüzü yapar keyfimizce bir yıl geçirebilmemiz için elimden geleni yapardım şuan umrumda olan kimse umrumda olmazdı :) ödenek fazla olursa dünyayı gezerdim :D:D gönlümce alışveriş yapardım kefenin cebi yok aldıklarımı da bir yere götüremeyeceğim ama en azından siz blogger dostlarıma bırakabilirim dimi ama :))) Ha unutmadan deniz kenarı konusunda kelebekime katılıyorum :) son durak deniz olurdu sanırım :)
 

Not: Hayalimdeki düğünden küçük bir örnek :) düğün fotoğrafçımda rukiye taşçı olabilir belki :)
2- Fobileriniz , takıntılarınız var mı ? Varsa neler ?
Bütün fobilerimi takıntılarımı bir önceki mimimde yazmıştım :) uzunca bir yazı bilmem okumak ister misiniz :) isterseniz buyrun :))
 

3- Bir sabah kalktınız ve dünyada hiç bir insan olmadığını öğrendiniz, ne yapardınız?

Şu an deli olduğumu düşünüyorum ben ve etrafımdaki birçok kişi :) sanırım o zaman ya cidden akıllanırdım ya da cidden delirirdim, ben konuşmadan dertlerimi anlatmadan mutluluklarımı paylaşmadan yaşayamayacağımı düşünüyorum. O yüzden ya al canımı allahım diye dua ede ede ölürdüm ya da delirirdim :)



4- Dünyayı dolaşmak isteseniz hangi ülkeden başlardınız ? Neden ?

Arap ülkelerinden başlardım. Onların mistik havalarını çok seviyorum. Ülke olarak Suriye olabilirdi şuan ki durumda olmasalardı...



5- En son yaşadığınız küçük düşürücü , unutamadığınız olay ?

Vallahi hatılamıyorum :) Ama rezillik diz boyu gezen bir insanımdır :) Mesela üniversite 1 deyken elimden uçan kağıtları yakalamaya koşamamıştım gülmekten sonra koşan arkadaşıma da gülerken ben geri geri gidip çimlere düşmüştüm :D:D Daha buna benzer neleeer neleeer yaşadım ünideyken :))




6- İtiraf edin prens/prenses e dönüşür diye kaç kurbağa öptünüz ?

Hiç öpmedim kurbağalardan ciddi anlamda tiksinirim görmeye bile tahammül edemem :D Beyaz atlı prens olacak deseler hayatının aşkı deseler öpmem galiba :)

7- Asla yanınızdan ayırmadığınız 3 şey ?
Telefonum, saatim, çantam :) bu üçlüyü seviyorum ha bu arada minicik bir çanta taşırım yanımda ama her şeyimi sığdırırım içine :D


8- Hayatınızın bir kitap/film olmasını isteseydiniz hangi kitap/film olmasını isterdiniz?

Bir kitap olsaydı hayatım kesinlikle İskender Pala'nın Babilde Ölüm İstanbulda Aşk kitabı olurdum. Hayatımın kitabıydı... Osmanlı'da yaşamayı çok isteyen biri olarak Divan Edebiyatına aşık biri olarak başkası olamazdım sanırım :)




9- En yakın arkadaşınızın bir uzaylı olduğunu ve sizi ilk denek olarak kendi gezegenine götüreceğini öğrendiniz, ne yapardınız ?
Bu konuda kelebekime katılıyorum doğrusu beni bulmaz :) çünkü ben deliyim (: şuanki durumumdan dolayı kesinlikle al beni götür diye yalvarırdım bile :D ama sevdiceğimi de alırsak iyi olur :) Uzaylı bir arkadaşım varsa çabuk söylesin bana her türlü deneği olurum alsın götürsün beniiiii :D

uzaylı


10- İsviçreli bilim adamları görünmezlik hapını buldu ve siz bu hapı kullanan ilk kişisiniz. Hapı kullandıktan sonra yapacağınız ilk şey nedir?

Bilemedim ben onu :) Ne yapardım ki acaba? Evden canım istedikçe kaçar giderdim ve beni görmezlerdi :D Şuan en çok ihtiyacım olan şey zaten :)

11- Kendimizi kötü hissettiğimizde yaptığımız şeyler?

Kendimi kötü hissediyorsam ve iyi olmak istemiyorsam deli gibi ağlarım, ağlamam geçer yine ağlarım sonra kendi kendime düzelirim. Yok iyi olmak istiyorsam birileriyle konuşurum kimi bulursam sevdiceğimi ararım, arkadaşlarıma mail atarım fln fln tabi bunlar şuan evden çıkamadığım için bazı sebeplerden ve en çok bu aralar kötüyüm... Evden çıkabilseydim de mutlaka çıkar bir gezer gelirdim arkadaşlarımla buluşurdum yemek yerdim :) tatlı yerdim, alışveriş yapardım :) iyi olmak için çabalardım ve iyi de olurdum. Ama artık benim ümidim yok...





Öncelikle beni mimlediği için canım arkadaşım kelebekime çoook teşekkür ediyorum :) çok keyif aldım soruları cevaplarkene :))))

Ben de Artemis'imi mimledim tatilden dönünce cevaplayıversin :)))

 Dipnot: Fotoğrafların hepsi netten alıntıdır.

5 yorum:

Gizem İzmirli dedi ki...

Çok teşekkür ederim canım. Keyifle okudum cevaplarını =)

gizemizmirli.blogspot.com

Adsız dedi ki...

Cevapların güzeldi =) blogunu takipteyim bende bekelrim sevgiler =)
http://mervenindnyasndankareler.blogspot.com/

Gurme Şirine dedi ki...

cevapların çok içtendi canım...
yukardaki pembiş arabayada bayıldım....
sevgiler...

Demlenmisyasam dedi ki...

Yanıtların çok güzeldi keyifle okudum...
Sevgiler...

bakimliolmakasktir dedi ki...

@kelebek
teşekkür ederim esin kaynağım :)))

@merve yetkin
hemen geldimmm :) teşekkürler

@gurme şirine
valla canım arabaya bende hastayım sırf bu yüzden düğün fotolarımı istanbulda çekinebilirim :)

@dilek afiyon avcı
teşekkür ederim efenim :)