16 Ağustos 2012 Perşembe

Gift Box 2


Merhaba Sevgili Okurlarım,
Günler oldu ki ben ne post girebiliyorum ne yorumlara cevap verebiliyorum. Vallahi üzülüyorum blogumun bu haline ama inanın bazı günler çok yoğun geçiyor, bazı günler evdeki bilgisayarların azizliğine uğruyorum ve netice de böyle buraları bomboş bırakıyorum :( umuyorum en son bir de tatile gidip gelince düzelecek postlarım :) eylül ayında yazmayı istediğim en güzel postlarımla burada olacağım inş (:

Evet aylar önce blogumda bir kaç kez bu gift box olayımızdan bahsetmiştim beni takip eden kuzucuklarım bilirler :) Evet tekrar etmek gerekirse biz Sevgili özgecan ile karşılıklı kutulaşıyoruz ya da buna bir nevi hediyeleşiyoruz da diyebiliriz. Malumunuz ben hiçbir kutuya abone değilim maalesef :S o yüzden böyle karşılıklı kutulaşma işini çoook seviyorum. Hem birbirimizin işine yarayacak şeyler şeçiyoruz hem de birbirimizi mutlu etmiş oluyoruz :)

Aşağıda gördüğünüz gibi dolu dolu ve çok özenle hazırlanmış bir paket karşıladı beni :) Musmutlu oldum hepsini görünce tek tek paketlerinden açtım baktım ve çook sevdim :)

Mesela Şelale Aseton beni yıllar öncesine götürdü anılarım canlandı ve çok sevindim :) kendim çıksam dışarı belki almazdım belki bulamazdım ama böyle olunca daha bir başka oldu.

Cecile fara da bayıldım mesela çok tatlı bir tonu var benim sevdiğim renklerden :) birbirimizi güzel takip ediyoruz gerçekten ve çok hoşuma gidiyor bu benim :) düşünsenize birisi sizin postlarınızı okuyup aa bu kız bunu sever bunu sevmez bundan alayım dur diyor :) bunu düşünmüş olması bile benim için çok önemli ve çok keyif verici :)

Biliyorum böyle kutulaşmayı isteyen blogger dostlarım var şu an imkanım yok maalesef ama işe başladığım da söz veriyorum :) brn yapamasamda isteyen bloggerlar bu postun aldın hemen organize olun bakıyım :)

Öyle işte bir gün ansızın güzel bir paketle gelen mutluluğun adı bu postta yazanlar oluyor :) Teşekkürler Özgecan :)

1 yorum:

Moda Masalları dedi ki...

Rica ederim Merve`cim. Sen beğenince ben de çok mutlu oluyorum. Çok güzel şeyler yazmışsın :) Ojeni de unutmasaymışım fena olmazmış:(