7 Ağustos 2012 Salı

Eczanemizde.com Alışverişim

 
Merhaba Sevgili Okurlarım,
Son bir kaç haftadır ayaklarım aşırı derece de kuruduğu için vazelinde kullanmak istemediğim için bir ayak bakım kremi arıyordum. Lapitak uzun zamandır duyduğum ama denemediğim bir markaydı. Eskiden bimlerde fln da satılıyordu, baktım bulamayınca bir de eczanemizde.com a bakayım dedim. Fiyatları da tam beklediğim gibi uygun olunca birde üstüne güzel bir para puanım olunca hepsini birleştirip hemen sepete attım. Siparişi pazarı pazartesiye bağlayan gece vermiştim, pazartesi saat 16 civarı kargolandı ve bugün saat 14 civarında da kargom elime ulaştı. Gerçekten kargolama hızı ve kargonun elime ulaşma hızı çok iyiydi. Lakin kargom geldiğinde ciddi anlamda kutu ezilmişti, kargoyu getiren eleman kutuyu açmamı ve içindekilerde bir sıkıntı olup olmadığına bakmamı istedi. Daha önce hiçbir kargo elemanı bunu istemediği için ben şaşırdım hemen açtım. Kremlerin kutusu da aşağıdaki gibi ezilmişti ama kremlerde her hangi bir sorun olmayınca aldım paketim.

Suç aslında kargoyu yükleyip indiren elemanlarda o yüzden eczanemizde.com a bir şey diyemem sadece kargo şirketine biraz daha dikkatli olmaları gerektiğini söyleyebilirler.

Alışverişime gelecek olursak Lapitak ayak bakım kremi ikili ekonomik pakette üzerinde de yazdığı gibi 12 TL idi. Aslında ben bir ayak kremi bir de antibakteriyel el kreminden oluşan paketi almak istiyordum ama stokta yoktu girmesini de bekleyecek vaktim yoktu :)

Sipariş notu olarakta bioderma h2o ve avene termal su tester ları istemiştim ama ellerinde kalmamış demek ki denemem için diğer bioderma ürünlerinden yollamışlar çokta iyi oldu bunlar benim ilk bioderma deneyimlerim olacak, la roche kremleri koymalarına da sevindim çünkü aynı şekilde bu markayı da henüz denemedim.

Kısaca ben bu alışverişimden çok memnun kaldım hem kargonun hemen elime geçmesinden hem de gayet karlı ve işime yarayacak bir alışveriş yapmış olmaktan dolayı pek bir mutluyum :)

Eylül ayında tekrardan bir alışveriş daha yapmayı düşünüyorum :) Sizde siteyi ziyaret etmek isterseniz tıktık :)

8 yorum:

Gizem İzmirli dedi ki...

Güle güle kullan canım...
gizemizmirli.blogspot.com

esther dedi ki...

güle güle kullan tatlım:) ben e eczanemizde.comdan alışveriş yapmayı düşünüyorum lapitakda alıcam çünkü gerçekten işe yaradığını gördüm..ne güzel de tester göndermişler ben de istesem gönderirlermi ki böyle tester çok hoşuma gidiyor mini mini:)

Tuba Şahin dedi ki...

Güle güle kullan canım. Eczanemizde.com tester konusunda cimri davranmamış sana sevindim =)

bakimliolmakasktir dedi ki...

@kelebek
teşekkür ederim canımmm :)

@esther
iste canım isteyince muutlaka yolluyorlar :) ben geçen sefer istemedim bomboştu kutu :) o yüzden mutlaka belirtmek gerek :)

@koyukırmızı
sanırım uzunca bir tester isteme yazısı yazdm ondan :D dilimden kurtulabilmek için :p :)) sen de iste canım bi dahakine bol bol yaz iste :D

Unknown dedi ki...

Değerli Müşterilerimiz,
Son günlerde tarafımıza çokça sorulan bir konuda kafa karışıklığını gidermek adına bir kamuoyu açıklaması yapmak zorundayız.
Konumuz numune (tester,testir…) gönderimi:
Eczanemizde.com olarak sadece talep eden müşterilerimize numune gönderimi yapıyoruz. Lütfen sipariş notunuzda numune talebinizi (hangi marka, hangi cilt tipi... ) gibi özellikleri le belirtiniz. Talep yaparken lütfen çok dar çerçeve de talepte bulunmayınız. Xx ürününün numunesi istiyorum yerine, y markasının kuru ciltler için ürünlerini istiyorum. Veya kuru ciltliyim numunelerinizden talep ediyorum….)
Neden sadece talep eden müşterilerimize numune gönderiyoruz.

Öncelikle firmalar düzenli olarak ve her ürünün numunesini tarafımıza düzenli olarak göndermiyor.
İkinci olarak da her gün binlerce kargoya numuneleri bir düzen dahilinde tam da sizin istediğiniz şekilde eklememiz mümkün değil. (bir dönem bu şekilde yaptığımız gönderilerden sonra- bu kremde ne, bu ne işe yarıyor, ama benim cildim kuru.... türünden çok fazla şikayet telefonu aldık. Takdir edersiniz ki paketleme biriminde çalışan arkadaşlarımızın her ürünümüz hakkında bilgi sahibi olup her müşteriye uygun numuneyi göndermesi mümkün olmamaktadır.) Bu sebeple aldığınız denemek istediğiniz ürünlerin numunesi lütfen talep ediniz.
Bununla beraber sadece numune taleplerini ne yazık ki karşılamamız mümkün değil. Çünkü eczanemizde.com olarak bu ürünlerin üreticisi veya distrübütörü değiliz. Sadece siparişlerinizin yanında numune gönderimi yapabilmekteyiz.
Yine yukarıda belirttiğimiz sebeplerden dolayı numune talebinizi birebir karşılayacağımız ile ilgili bir taahhüt altına girmiş bulunmamaktayız. Numune gönderimi sadece stoklar dahilinde yapılmaktadır.
Saygılarımızla
Eczanemizde.com
444 3 110

Adsız dedi ki...

bence tester sadece bloggerlara gidiyor. Eczanemizde.com dan iki kere ve baya yüklü bir
miktarda alışveriş yaptım ve alışveriş notumda kullanmak istediğim ürünün (sebamed öyle pahalı bir markada değil) testerını istememe rağmen kutuyu açtığımda şok oldum çünkü bloggerlara bir sürü giden testerlerden yoktu. Yani eğer tester beklentisi içinde bu siteden alışveriş yapıyorsanız tavsiye etmem ama fiyatları uygun fakat ben bu ayrımcılıktan sonra bir daha kendilerinden alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Çünkü kendimi kandırılmış gibi hissediyorum. Tester almak için illa blog mu açmak lazım? Bu yazımıda eczanemizde.com un reklamının yapıldığı her siteye yazıcam.

Adsız dedi ki...

eczanemizde.com hakkında yazımı yayınladığın için teşekkür ederim

türkan dedi ki...

Adsız yazan arkadaşa kesinlikle katılıyorum. 2 seferdir alışveriş yapıyorum ve aynı kendi belirttikleri gibi ürünü ismiyle yazıp sadace 1 tane numune istiyorum. Hem kargomu eksik yolluyorlar hem de numunenin esamesi yok. Bloglarda gördüğümüz paketlerle dağlar kadar fark var anlıycağınız.