9 Mart 2013 Cumartesi

Top 5








Merhaba Sevgili Okurlarım,
Aylar önce ilk kez bir Top 5 yazısı yazmıştım. Aslında anlam olarak en çok kullandığım beş ürün olarak düşünebilirsiniz ancak öyle değil. Almak istediğim ilk beş üründen oluşuyor bu Top 5 listesi. Baktım ki istek listem bitmiyor bari dedim sıraya koyup tek tek öncelikle onları alayım =) Uzun zamanda ancak toparladım ürünleri tabi değişiklikler de yaptım ama mecburi değişikliklerdi bunlar. İlk top 5 listeme buradan ulaşabilirsiniz. 

Hemen kısaca sayayım ben de değişiklikleri de söylemiş olayım :)

1) L'Occitane Narin Şakayık Çiçeği Dudak Balmı: Yılbaşı indiriminde alınmıştı. Lakin aldığıma pişman oldum :( İlk zamanlar kullandım ama şimdi kullanmıyorum. Project Pan benzeri bir şey yapacağım listede bu da olacak :S

2) Watsons Brightning Body Scrub: Bittiği için yenilenmişti yazısını da yazmıştım seviyorum kendilerini :)

3) L'oreal True Match Concealer : Bunu o dönem çok aradım ya indirimi kaçırdım ya da numarasını bulamadım. O ara The Balm Balms Away Concealer indirimde olunca onu aldım yerine ve sevdim yazısını da yazdım artık başka bir top 5 e yeniden L'oreali koyarım =) 

4) Rimmel London Glam Eyes Smokey Purple: Bunun yerine de Smokey Brun aldım. Yakından görünce diğeri daha çok hoşuma gitti renk seçeneği olarak o yüzden onu aldım. Severek kullanıyorum yakında yazısını yazacağım.

5) L'oreal ya da Flormar Makyaj Bazı: Bunda da The Balm indirimine denk gelince kaçırmak istemedim ve Time Balm makyaj bazını aldım bitince kesinlikle L'oreali deneyeceğim.


Dipnot: Bu arada bir takıntım var benim indirim olmadan alışveriş yapamıyorum. Ne alacaksam aciliyeti yoksa indirim bekliyorum. O yüzden böyle oluyor =) Tabi küçük şeyler hariç ama kozmetikte genelde indirim bekliyorum. İndirime gireceğini bile bile diğer türlü almak hoşuma gitmiyor. Kazıklanmışım hissine kapılıyorum :S Ki nerdeyse bir ay olmasa diğer ay bu markaların çoğunda %25 indirim oluyor. Neden beklemeyim ki o zaman acele değilse ihtiyaçlarım....

Ve Yeni Top 5 Listem :) Wish List demek yerine Top 5 tercih ettim çünkü eninde sonunda alacaklarım listesinde en başa oturmuşlar :) 

1) Avene Thermal Sprey:



Sevgili arkadaşım Sev'de okuyunca dayanamadım liste başı yaptım :) Sabah çok erken kalkıyorum gözlerim kanlanıyor bazen gözlerime sıkmak için alacağım :)

2) LRC Effaclar Duo:



Yine Sev'in blogunda okudum :) Çenemdeki sivilcilerden bir türlü kurtulamadım. Lokal uygulama yapmak için alacağım.

3) Etude House Goodbye Pore-ever Pore Primer Stick



Bu ürünü de Sevgili Makyajlı Haller'in blogunda okumuştum. Gözenek küçültücü istiyordum zaten fiyatıda uygun olunca siparişi verdim bilee :)))

4) Diadermine Göz Makyaj Temizleyicisi :



Açıkçası bu konuda tam karar vermedim. Sıvı makyaj temizleyicisi almak istiyorum. Uzun zamandır bu iki ürüne bakıyorum. Yarın çıkabilirsem ikisinden birini alacağım. Yoksa da düşüneceğiz artık =) 

5) Shady LAdy Vol 1 Palet :



Bu sürpriz demek isterdim ama değil =) Yarın alışverişe çıktığımda belli olacak çünkü =) The balm ürünlerinden biri olabilir bulabilirsem tabi bulamazsam wish listimden başka bir ürün seçeceğim o yüzden şimdilik boş bu kısım yarına dolacak (:


Bu sefer uzun süre beklemeden tüm ürünlerimi almak istiyorum. Bakalım ne zamana tamamlanacak yeni listem nasıl olacak. Bu arada önerilere de açığım (:


Gelecek Yazı: Mim / Makyaj Düzenini Göster 



4 yorum:

Tipik yasemin dedi ki...

Bende kesinlikle indirim olmadan alisveris yapamayanlardanim:-)aynen senin gibi dusuyorum ve uyguluyorum ben bunada cuzdan dostu olma durumu diyorum:-)

Duygu dedi ki...

Bu durumda sizlere katılmamak münkün değil:)Ben bide indirimi buldummu stok yapmaya bayılıyorum:)

bakimliolmakasktir dedi ki...

Ama bile bile insan indirimsiz alıp sonra çok geçmeden daha ucuza görünce de sinir oluyor :) Yani sokağa atacak paramız olmadığından bence böyle yapıyoruz ve de iyi yapıyoruz fazla vereceğimiz paralara kaç tane daha ürün alıyoruz :)

Unknown dedi ki...

ben tam bir la roche posay hastasıyım..effaclar duo'yu şiddetle tavsiye ederim lokal uygulamada gerçekten etkili.. 1-2 uygulamada hemen kurutuyor sivilceleri.. avene nasıldır bilmiyorum ama la roche'un thermal spreyi de çok güzel bir ürün..
http://www.uykucukarakedi.blogspot.com/2013/02/bunlar-da-benim-la-roche-posay-larm.html