6 Ağustos 2012 Pazartesi

Oriflame Tender Care Cherry (Vazelin)


Merhaba Sevgili Okurlarım,
Uzun zaman oldu post yazamıyorum her gün ve gece tamam diyorum bugün post yazacağım sonra hep bir şey oldu ve yazamadım. Kısmet bu geceye bu güzel vazelini yazmaya imiş :) Güzel dedim cık az kalır mükemmel bu vazelin mükemmel ee tabi kimin hediyesiii :) yaza yaza bitiremiyorum canım arkadaşım koyukırmızımın hediyesi :)

O kadar mükemmel dedim ama neden dedim bir de bundan bahsedeyim değil mi. Öncelikle ben normalde pek vazelin sevmem hele bazılarının kokusu öyk yani yapısı da genelde ağır gelir bazen ayaklarıma kullanırım onun dışında da pek işim olmaz kendileriyle :) ama bu vazelin öyle değilll öncelikle kokusuyla beni benden aldı. Aman ya Rabbim o nasıl güzel bir cheryy kokusudur tam bir vişne yiyesim geliyorrr :) Yapısı ise bildiğimiz vazelinden biraz daha yumuşak öyle elini atınca kutuya kalıp gibi gelmiyor insanın eline. Zaten bu vazelin Oriflame kataloglarında dudak ve dirsek için özel üretim bir vazelin olarak yer alıyor. Ben de dedikleri gibi dudaklarıma kullanıyorum. Aslında kışa daha çok ihtiyaç olacak bir ürün ama ben yazında kullanıyorum. Çünkü dudaklarım rüzgardan ve sıcaktan aşırı derece de etkileniyor. Elimde de hiç lip balmım yoktu onun için bol bol bu vazelini kullandım :) Gayette işe yaradı.


Kısacası aşağıda gördüğünüz gibi bu minik ve muhteşem kokulu vazelin bir harika :) Kendi minik amaaa işlevi kocaman :) Ben çok sevdim çok memnun kaldım ve çok tekrar ettim sanırım bunu :) O zaman denemek isteyenler mutlaka deneyinnn :) Benim çevremde Oriflame satan yok ama kozmotrend de fln da var sanırım kesinlikle tekrar alacağım özellikle kışın canım vazelinim olacak çantamın vazgeçilmezi :) Ha bir de alırsanız küçücük kutu gelince yanılmayın aşağıda gördüğünüz gibi cidden minicik bir vazelin (15 ml) ama uzun zaman gidiyor :)


Dipnot: Ojelerimde koyukırmızımdan :) harikalar ikisi de değil mi :)

7 yorum:

Bir Minik Bir Minnoş dedi ki...

Ben sade olanından hiç memnun kalmadım canım ya , sen güle güle kullan sevgilerle ..

bensu dedi ki...

oriflamin en sevdiğim ürünlerinden bir tanesi her derde deva diyebilirim vazelin etkisi dışındada. ayrıca kokusu dediğiniz gibi muhteşem ötesii..

esther dedi ki...

sade karamel ve çikolatalıyı denemiştim en çok çikolata(veya kakao)olanı sevdim..azıcık birşey ama uzun süre gidiyor aşırı kuru bölgeler için ve kışın dudak için gerçekten süper..vişnelisini de merak ettim şimdi:) güle güle bitir:)

Gizem İzmirli dedi ki...

vazelini zerre kadar sevmem ama merak ettim bak şimdi =)

Güle güle kullan canım =)

Tuba Şahin dedi ki...

Bende de bunun karamellisi sadesi ve bu visneli olanından var canim depoladım eve yani ve çok memnunum. Benim dirseklerim çok kuru hatta azicik krem surmeyim nasirlasiyo hemen. Bu vazelini o yüzden özellikle dirseklerim için kullanıyorum yumuşacik yapıyo. Çok sevindim canım beğenmene =)

Adsız dedi ki...

dudagımda denemısdım ama boyle durdukça kotu bır hal aldı ımm anatamıyorum bır garıp oldu dudak ya ama ellerde dırseklerde number one yanı hakkıı yemeyelım ayrıca avonun urunlerıne bın basar orıflame kımısı ısveç malı guzel yanı....

Adsız dedi ki...

ben organik tarimda calisirken ari soktugunda kullandim cabuk gecti ve sisme yada morluk olmuyor mutlaka deneyin sevgiler